Pascal Debrunner B Zymn E R4 Unsplash

Portret fotoshoot

Organisatie in het kort

De Week Zonder Vlees is een jaarlijks terugkerende campagne die heel Nederland laat zien hoe gemakkelijk en lekker geen vlees eten is. Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom promoten wij willen we een flexitarisch eetpatroon!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met deze portretten geven we de NWZV een herkenbaar gezicht en kunnen we heel Nederland inspireren en activeren om mee te doen, op weg naar een duurzaam eetpatroon in Nederland.

Nina de Graaf

Nina de Graaf

De Nationale Week Zonder Vlees

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen met de Nationale Week Zonder Vlees in 2022 een mediacampagne opzetten met onze eigen deelnemers. Hiervoor willen we 5 'helden' (mensen die deelnemen aan de NWZV en die wij scouten) portretteren. De foto's worden in NWZV-stijl op abri's, in ons magazine en op de website afgebeeld. Wij zijn hiervoor op zoek naar een fotograaf die, in samenwerking met een designer die de abri gaat maken, ons hierbij kan helpen. Zelf hebben we namelijk geen apparatuur.

Wat hebben we nodig?

  • Een portret fotoshoot van 5 personen (bijvoorbeeld van een evenement of intern proces), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • De 5 'helden' scouten en selecteren wij zelf.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Nationale Week Zonder Vlees
De Nationale Week Zonder Vlees

De missie van De Nationale Week Zonder Vlees.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De Nationale Week Zonder Vlees is een stichting die consumenten op een concrete manier bewust wil maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk dit eigenlijk kan zijn. Wij geloven dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is en promoten daarom een meer flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten.

Lees meer