
Korte animatie
Organisatie in het kort
De Week Zonder Vlees is een jaarlijks terugkerende campagne die heel Nederland laat zien hoe gemakkelijk en lekker geen vlees eten is. Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom promoten wij willen we een flexitarisch eetpatroon!
Lees meerImpact thema’s
Project details
35-50 uur in totaal
Verspreid over 5-8 weken
We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.
Met jouw expertise stimuleren we steeds meer Nederlanders om een dagje geen vlees en zuivel eten. Het is een kleine moeite en heeft een positieve impact op mens, dier en milieu.

Rosanna de Vos
De Nationale Week Zonder Vlees
Projectomschrijving
Waarom we dit project starten?
We missen de expertise om leuke, inspirerende animatie te maken waarmee we mensen inspireren om een dagje geen vlees en zuivel te eten. We willen daarin de positieve effecten en impact laten zien. Maak jij voor ons een animatie die onze campagne gaat ondersteunen?
Wat hebben we nodig?
- Een 2D animatie binnen de huisstijl van ons merk (maximaal 60 seconden)
- Opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
- Hulp bij het in kaart brengen van de storyline.
🙋♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?
Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.
Wat hebben we al?
- Globale content/storyline voor de animatie.
- Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
- Doelgroepomschrijving.
Project alert voor soortgelijke jobs
Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills
Project alerts
Je bent er bijna


De missie van De Nationale Week Zonder Vlees.
De Nationale Week Zonder Vlees is een stichting die consumenten op een concrete manier bewust wil maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk dit eigenlijk kan zijn. Wij geloven dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is en promoten daarom een meer flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten.
Lees meer