
Klantonderzoek vleeseetpatroon
Organisatie in het kort
De Week Zonder Vlees is een jaarlijks terugkerende campagne die heel Nederland laat zien hoe gemakkelijk en lekker geen vlees eten is. Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom promoten wij willen we een flexitarisch eetpatroon!
Lees meerImpact thema’s
Project details
16-32 uur in totaal
Verspreid over 2-5 weken
We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.
Door deelnemers aan de Week Zonder Vlees op te onderzoeken, kunnen we onze campagne optimaliseren waardoor we nog meer mensen kunnen overtuigen het vlees te laten staan.

Kim Zoon
De Nationale Week Zonder Vlees
Projectomschrijving
Waarom we dit project starten?
Deelnemers aan de Week Zonder Vlees ontvangen van ons elk jaar een digitale enquête over hun deelname, ongeveer een half jaar nadat de Week Zonder Vlees heeft plaatsgevonden. Hierdoor krijgen we meer inzicht in de manier waarop de Week Zonder Vlees deelnemers bereikt en inspireert. We zouden graag meer diepgaand inzicht via interviews willen krijgen in wat deelnemers beweegt om minder vlees te eten. Wat zijn de barrières, en wat zijn goede manieren om deelnemers te stimuleren?
Wat hebben we nodig?
- Interviews met een klein aantal deelnemers afnemen van De Week Zonder Vlees (focusgroep is een optie).
- Het opstellen van de vragen voor het interview.
- Een verslag maken na de interviews met de opgedane conclusies.
🙋♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?
Wat hebben we al?
- Deelnemers voor het interview (klantenbestand).
Project alert voor soortgelijke jobs
Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills
Project alerts
Je bent er bijna


De missie van De Nationale Week Zonder Vlees.
De Nationale Week Zonder Vlees is een stichting die consumenten op een concrete manier bewust wil maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk dit eigenlijk kan zijn. Wij geloven dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is en promoten daarom een meer flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten.
Lees meer