d7de85d3-2d09-469a-b68e-e055a51163d1

Branding testen met respondenten

Organisatie in het kort

De Week Zonder Vlees is een jaarlijks terugkerende campagne die heel Nederland laat zien hoe gemakkelijk en lekker geen vlees eten is. Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom promoten wij willen we een flexitarisch eetpatroon!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we ervoor zorgen dat de Week Zonder Vlees in 2022 nog meer impact krijgt dan in voorgaande jaren.

Kim Zoon

Kim Zoon

De Nationale Week Zonder Vlees

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Maart 2022 vindt de vijfde editie plaats van de Week Zonder Vlees. Wij hebben daarom de identiteit aan een rebranding onderworpen. Wij zoeken iemand die ons kan helpen op kwalitatieve wijze te toetsen of de rebranding positief wordt ontvangen door het publiek. Is het duidelijk, levert het geen vragen of rare associaties op en voor welke versie (er zijn er twee) moeten we kiezen? Wij missen de persoon die de specifieke vaardigheden heeft om een kwalitatief onderzoek uit te voeren en hier de juiste conclusies en aanbevelingen uit te halen. Zet jij je skills voor ons in?

Wat hebben we nodig?

  • Het testen van onze rebranding in de vorm van kwalitatief onderzoek met het publiek. (interviews of focusgroep)
  • Hulp bij het opzetten van het onderzoek zoals: vragenlijst, respondentenlijst, inhoudelijke vragen & planning.
  • De conclusie en aanbeveling vanuit dit onderzoek aan ons terug koppelen in een beknopt verslag.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een onderzoeker of merkstrateeg die ons kan helpen met het valideren van onze nieuwe identiteit & branding. Pre: ervaring met merkdenken en onderzoek afnemen.

Wat hebben we al?

  • We hebben de rebranding, en kunnen dus direct beginnen.
  • We hebben eventueel ook een brede database van deelnemers van vorige edities van de Week Zonder Vlees, waar deelnemers aan het onderzoek uit geput kunnen worden.
De Nationale Week Zonder Vlees
De Nationale Week Zonder Vlees

De missie van De Nationale Week Zonder Vlees.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De Nationale Week Zonder Vlees is een stichting die consumenten op een concrete manier bewust wil maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk dit eigenlijk kan zijn. Wij geloven dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is en promoten daarom een meer flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten.

Lees meer