beaa55a9-036f-45cd-8f77-daf9bda607cc (1)

Handtekening in Google Workspace

Organisatie in het kort

We blinken uit in iedere zwemsport, op ieder niveau en dat doen we samen al 115 jaar.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

2-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

De Dolfijn wordt steeds professioneler, dat gaan we ook laten zien in onze e-mails. Draag jij hieraan bij?

Gabrielle Philipsen

Gabrielle Philipsen

De Dolfijn

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zorgen samen voor een veilige en gezellige sportomgeving. We worden steeds professioneler en willen dat graag laten zien in onze e-mails. Een professioneel opgezette automatische handtekening zorgt voor een nóg betere uitstraling van onze vereniging. Kan jij ons hier een handje bij helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het instellen van een automatische e-mailhandtekening in Google Workspace
  • Het schrijven van een code, waarmee elke gebruiker een gepersonaliseerde handtekening krijgt op basis van de persoonsgegevens die hij of zij zelf in Google invoert

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met ervaring in Google Workspace, die ons kan helpen met het instellen van onze e-mail handtekening.

📧 Email Marketing

Wat hebben we al?

  • Google Workspace account
  • E-mailadressen hierin
  • Een ontwerp voor de handtekening
De Dolfijn
De Dolfijn

De missie van De Dolfijn.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Gezamenlijk zorgen we voor een sport veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligers organisatie. Ons clubhuis is het middelpunt vanwaaruit alles vertrekt.

Lees meer

Professionals over De Dolfijn

Erleyne
De Dolfijn heeft een duidelijke ambitie om te professionaliseren. Inspirerend om aan mee te werken. Het team is ook enthousiast en staat open om samen naar de beste oplossing te zoeken.
Marrit
Samen met De Dolfijn heb ik het communicatieplan opgezet voor hun zwemvereniging met als doel om meer vrijwilligers te activeren binnen de vereniging. Het afgelopen half jaar hebben we bijna iedere week een check-in gehad en uiteindelijk nog twee sessies met het Bestuur en de ambassadeurs binnen de vereniging, waarin we samen activatie ideeën hebben bedacht en een aantal ervan zelfs al tot uitvoering hebben gebracht. Het was een fijne samenwerking en de betrokkenheid spatte ervan af! Ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen!
Ena
Heerlijke mensen om mee te werken! Altijd op tijd feedback geven en openstaan ​​voor nieuwe ideeën!
Ciska
De communicatie verliep vlot en soepel. Leuke opdracht waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en De Dolfijn verder kon helpen met professionalisering van de vereniging.
Joey
Heel fijn om samen te werken met Gabrielle! Ik gun elke organisatie iemand die zo enthousiast en vol vertrouwen is. Hopelijk groeit het aantal kinderen dat zwemles bij jullie krijg snel!
Thomas
Wat een droomteam! Van alle ruimte hebben om te sparren tot een waanzinnig eindresultaat! Gabrielle, Tom en iedereen van De Dolfijn die hielp, hartelijk dank voor de ontzettend leuke samenwerking!