Drew Gilliam Trawb Spotu Unsplash

Advies over CMS systeem

Organisatie in het kort

We blinken uit in iedere zwemsport, op ieder niveau en dat doen we samen al 115 jaar.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

2-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw advies kunnen wij de juiste keuzes maken voor onze website en groeien we tot de grootste zwemvereniging, die op de toekomst is voorbereid!

Gabrielle Philipsen

Gabrielle Philipsen

De Dolfijn

Projectomschrijving

Goed om te melden.

De Dolfijn is in 2019 begonnen met het bouwen van een toekomstbestendige vereniging. Een belangrijk onderdeel is de website, die wij in de komende maanden aanpakken. Wij hebben te weinig kennis over websites en technologie en zoeken advies om het juiste CMS te kiezen. Met jouw advies kunnen we het bestuur een geïnformeerde keuze laten maken.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

  • Een frisse en specialistische blik op onze probleemstelling.
  • Hulp bij het stellen van de prioriteiten aan de hand van de informatie die we beschikken.
  • Advies over het kiezen van het juiste CMS systeem: Blijven bij het huidige CMS /website (AllUnited) of Huidige CMS koppelen aan een gebruikersvriendelijker CMS/website (Wordpress o.i.d.)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdeveloper of designer die advies kan geven over een aantal keuzes waar wij voor staan m.b.t. onze website. Pre: heeft ervaring met CMS systemen en kan kennis op een heldere manier overdragen.

📲 Webdesign

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

  • Begeleidende ondersteuning met het maken van juiste keuzes over de website.
  • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.

Hoe ik contact zou willen houden.

  • Advies/vragen stellen per telefoon of mail.
  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!
De Dolfijn
De Dolfijn

De missie van De Dolfijn.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Gezamenlijk zorgen we voor een sport veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligers organisatie. Ons clubhuis is het middelpunt vanwaaruit alles vertrekt.

Lees meer

Professionals over De Dolfijn

Erleyne
De Dolfijn heeft een duidelijke ambitie om te professionaliseren. Inspirerend om aan mee te werken. Het team is ook enthousiast en staat open om samen naar de beste oplossing te zoeken.
Marrit
Samen met De Dolfijn heb ik het communicatieplan opgezet voor hun zwemvereniging met als doel om meer vrijwilligers te activeren binnen de vereniging. Het afgelopen half jaar hebben we bijna iedere week een check-in gehad en uiteindelijk nog twee sessies met het Bestuur en de ambassadeurs binnen de vereniging, waarin we samen activatie ideeën hebben bedacht en een aantal ervan zelfs al tot uitvoering hebben gebracht. Het was een fijne samenwerking en de betrokkenheid spatte ervan af! Ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen!
Ena
Heerlijke mensen om mee te werken! Altijd op tijd feedback geven en openstaan ​​voor nieuwe ideeën!
Ciska
De communicatie verliep vlot en soepel. Leuke opdracht waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en De Dolfijn verder kon helpen met professionalisering van de vereniging.
Joey
Heel fijn om samen te werken met Gabrielle! Ik gun elke organisatie iemand die zo enthousiast en vol vertrouwen is. Hopelijk groeit het aantal kinderen dat zwemles bij jullie krijg snel!
Thomas
Wat een droomteam! Van alle ruimte hebben om te sparren tot een waanzinnig eindresultaat! Gabrielle, Tom en iedereen van De Dolfijn die hielp, hartelijk dank voor de ontzettend leuke samenwerking!