ef874459-aced-4a03-aee3-d2554fa85891

Website design inrichten

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor het vergroten van bewustwording rond de klimaatcrisis. Dit doen wij door het organiseren van fietsevenementen die bijdragen aan een betere wereld. Door het stellen van een klimaatbelofte maken deelnemers direct impact en dragen zij bij aan een duurzamere toekomst. Maar daar stopt het niet bij. Wij werven ook fondsen voor duurzame projecten, waardoor wij een bredere bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Doe mee met Cycling 4 Climate en ontdek hoe jij het verschil kan maken voor het klimaat!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Sport en recreatie
💛 Educatie

Project details

⏱️

20-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise verfrissen we de look en feel van onze website, waardoor we nog meer mensen kunnen activeren mee te doen met onze beweging en evenementen. Dat betekent meer klimaat-actie!

Samuel Beltman

Samuel Beltman

Cycling 4 Climate

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren fietsevenementen om aandacht en actie te vragen voor het klimaat. Maar onze website design is niet consistent en gebruiksvriendelijk en mist eenheid. Om onze evenementen optimaal weer te geven en het gebruiksgemak te vergroten kunnen we nog meer deelnemers werven, partners enthousiasmeren en meer dus impact maken. Hiervoor maakt een verbeterd website design een groot verschil en daar draagt jouw kunde aan bij!

Wat hebben we nodig?

 • Nieuw future-proof thema implementeren in onze website, dat in lijn ligt met onze huisstijl.
 • Webshop (overzicht- en productpagina's) een redesign geven
 • Exacte invulling en scope samen te bepalen maar denk verfrissing van bijvoorbeeld fonts, kleuren en bepaalde visuele assets.
 • Optioneel: hulp bij het installeren van Plugins en optimaliseren van cache, afbeeldingen & queries.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die een nieuw design voor onze website kan vormgeven en inrichten in Wordpress, dat in lijn ligt met onze huisstijl & merk. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van websites en het implementeren van een Wordpress Thema's.

📲 Webdesign
💻 Wordpress Websites
🎨 Grafisch Design

Wat hebben we al?

 • Huidige website.
 • Opmerkingen/tekortkomingen op het gebied van design van de huidige website.
 • Globale content, zodat we snel aan de slag kunnen.
 • Merkstrategie concept: doelgroep, kernwaarden, kernactiviteiten, positionering, missie, stip op de horizon, etc.
 • Logo en huisstijl elementen

 • Aanleveren van nodige content.
 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
Cycling 4 Climate
Cycling 4 Climate

De missie van Cycling 4 Climate.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Onze missie is duurzaamheid leuk maken met fietsevenementen, bewustwording rond de klimaatcrisis vergroten én laten zien hoe we impact kunnen maken. We kunnen niet langer wachten met aandacht vragen voor de stijging van de zeespiegel en de gevolgen daarvan, voor onder meer de hele Randstad en zo’n 9 miljoen Nederlanders. Vorige eeuw steeg de zeespiegel al met 20 centimeter. Deze eeuw dreigt daar nog eens tot 80 centimeter bij te komen. Dat moeten we koste wat kost voorkomen. Op maandag 19 juni 2023 fietsen we daarom met meer dan 1.000 duurzame fietsers bijna 400 kilometer. Een tocht langs de kustlijn die in Nederland ontstaat als de zeespiegel te ver doorstijgt. Een kustlijn die wat Cycling 4 Climate betreft nooit werkelijkheid mag worden.

Lees meer