782139d3-82e8-4722-b4e9-0d3de034b8e9

Fotoshoot

Organisatie in het kort

Met educatie op maat biedt Cybersoek ondersteuning aan mensen met een grote afstand tot de online wereld.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Educatie
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met mooie up-to-date beelden/fotografie kunnen wij onze organisatie goed in beeld brengen voor al onze stakeholders, Stichting Cybersoek zichtbaarder maken en zo meer impact maken.

Ghislaine van Eijk

Ghislaine van Eijk

Cybersoek

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen de expertise inhouse en het budget om mooie portretten en foto's te maken die we zowel fysiek geprint op onze locatie als ook in onze communicatie (online en offline) kunnen gebruiken naar onze doelgroep toe.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van onze organisatie en locatie, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • Beelden graag in zowel high res als low res voor digitaal gebruik.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Wensen qua beeldmateriaal. Een aantal portretten als mooie sfeerbeelden en niet geposeerde foto's van onze bezoekers en team.
  • De locatie is Timorplein in Amsterdam Oost en eventueel wat straatbeelden van buitenaf van de locatie.
  • Datum, graag eind september - mid oktober.
Cybersoek
Cybersoek

De missie van Cybersoek.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

1 op de 5 mensen kan níet meedoen in de online wereld. Ontwikkelaars van nieuwe technologieën staan té ver af van de leefwereld van deze eindgebruikers. De digitale omgevingen zijn zo complex dat een substantieel deel van de bevolking ze niet kan gebruiken. Met educatie op maat biedt Cybersoek ondersteuning aan mensen met een grote afstand tot de online wereld.

Lees meer

Professionals over Cybersoek

Petra
I was in close contact with Ghislaine from Cybersoek during our collaboration. She was very involved in the process, and always have provided me with detailed, constructive feedback, which helped me to realise this project with ease. Would recommend working with Cybersoek, and wishful for any future collaboration.