47623470-015a-4370-a3ab-116445959ff5

Hubspot e-mail tool advies

Organisatie in het kort

CultuurWerkt! is hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland. Wij versterken organisaties met creativiteit en nieuwe energie en daardoor wordt de cultuursector gesteund! Samen zorgen we zo voor een creatieve en inspirerende wereld.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn

Project details

⏱️

2-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw Hubspotkennis kunnen we nog meer leden bereiken en enthousiasmeren met het CultuurWerkt aanbod!

Esmé van der Neut

Esmé van der Neut

CultuurWerkt!

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Momenteel gebruiken we Hubspot om onze e-mails/nieuwsbrieven te versturen. Dit lukt aardig, maar we denken dat hier veel meer uit valt te halen! Daarom hopen we met jou onze kennis te verbreden over de mogelijkheden binnen Hubspot. Daarnaast hopen we tips te krijgen hoe we onze huidige e-mailmarketing aanpak kunnen verbeteren.

Wat hebben we nodig?

  • Een korte training en uitleg de mogelijkheden van de Hubspot e-mail tool.
  • Advies en Q&A over onze huidige e-mailmarketing aanpak en hoe we dit evt. kunnen verbeteren. (in overleg)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die kennis heeft binnen Hubspot email-marketing en ons advies kan geven over de mogelijkheden van Hubspot. Benodigd: ervaring met Hubspot marketingtool

📧 Email Marketing

Wat hebben we al?

  • Onze communicatiekanalen.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Bestaande opmaak van onze wekelijkse nieuwsbrief
  • Email marketing tool: Hubspot
CultuurWerkt!
CultuurWerkt!

De missie van CultuurWerkt!.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

CultuurWerkt! is marktleider in het verbinden van het bedrijfsleven met de culturele sector. Wij maken bezoek aan een concertzaal, museum of theater voor werknemers aantrekkelijk met exclusieve aanbiedingen. Zo versterken we werkend Nederland met creativiteit, ontspanning en nieuwe energie. Daarnaast werkt het ook de andere kant op. Doordat bedrijven lid worden, steunen zij de culturele sector en cultuurmakers in heel Nederland. Samen zorgen we zo voor een creatieve en inspirerende wereld. Win-win.

Lees meer

Professionals over CultuurWerkt!

Romy
Een erg leuke opdracht mogen uitvoeren waarbij ik verschillende artiesten heb geïnterviewd. Erg leuk en inspirerend!
Tessa
Het was écht samenwerken met CultuurWerkt! (met name met Niels). Er was een duidelijk doel en hulpvraag, een duidelijke planning en fijne communicatie. Het contact was laagdrempelig, ik werd serieus genomen en vrij gelaten in bepaalde creatieve processen. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Ik zou zeker nog een keer vrijwilligerswerk willen doen op deze manier.