Social Media Strategy

Social media post bedenken

Organisatie in het kort

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw advies over daverende social media posts kunnen we onze campagne een succes maken voor meer bekendheid, wat betekent dat we nog meer kwetsbare Amsterdammers kunnen helpen!

Jantine de Boer

Jantine de Boer

Cliëntenbelang Amsterdam

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij gaan in het najaar weer online campagne voeren om onze naamsbekendheid te vergroten en te zorgen dat meer mensen ons weten te vinden. Dat doen we oa door op sociale media te posten en adverteren. De creatieve uitingen liggen er maar we hebben hulp nodig bij een plan en kalender en het meedenken over aansprekende posts voor Facebook en Instagram. Jouw frisse blik van buitenaf is zeer welkom!

Wat hebben we nodig?

  • Een plan/contentkalender, waarmee we onze posts (tekst en beschikbare foto’s) voor deze periode vooruit kunnen plannen.
  • Het bedenken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons meest gebruikte Social Media kanaal.
  • Goed om te weten: het uitwerken van deze posts zit niet bij deze opdracht.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Onze Social Media accounts.
  • Een Social Media strategie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Contentplan 2021.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Cliëntenbelang Amsterdam
Cliëntenbelang Amsterdam

De missie van Cliëntenbelang Amsterdam.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Amsterdam. Dat iedereen meetelt en mensen elkaar beoordelen op hun kracht en kwaliteiten. We staan voor een Amsterdam waar mensen, ieder op zijn eigen manier, een plek in de samenleving vindt.


Lees meer

Professionals over Cliëntenbelang Amsterdam

Janna 👐 Call: Social Media specialist

Janna
Het was fijn samenwerken met Cliëntenbelang Amsterdam en Jantine, omdat ze goed aangaven waar behoefte aan was en waar ik even op kon helpen. Ik hoop dat ik ze naar wens heb kunnen helpen :-)