151823501 2216223688510832 1122382089201525449 N

Korte animatie

Organisatie in het kort

Civinc doorbreekt verdeeldheid. Met onze app bieden we een innovatieve en veilige manier van onderwijs en versterken we wederzijdsbegrip van gebruikers. Daarnaast biedt de anonieme data unieke inzichten in gedrag, sentiment en taalgebruik.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Innovatie

Project details

⏱️

35-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze te gekke animatie kunnen we een abstract concept laten leven, en dat is dé stap naar echte impact met onze social start-up!

Leon Horbach

Leon Horbach

Civinc

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn een start-up van officieel één jaar oud. Wij zijn actief zowel in de enterprise-software markt als in het onderwijs. In beide gevallen willen wij diverse perspectieven bij elkaar brengen, en daar waarde uithalen voor het individu en voor de onderwijsinstelling of organisatie. Het is een abstract concept: anonieme, 1-op-1 chat speeddates tussen andersdenkenden. Dit concept willen we goed kunnen overbrengen met een korte product animatie. Hier hebben we jou voor nodig!

Wat hebben we nodig?

  • Een 2D animatie binnen de huisstijl van ons merk (maximaal 60 seconden)
  • Opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
  • Hulp bij het in kaart brengen van de storyline.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.

🎞 Animatie

Wat hebben we al?

  • Globale content/storyline voor de animatie.
  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
  • We hebben heel veel HQ mockups en alle losse bestanden/elementen/componenten in Figma

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Civinc
Civinc

De missie van Civinc.

📚Educatie
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

De samenleving raakt steeds meer verdeeld in verschillende bubbels. De missie van Civinc is om dit te doorbreken. Innovatief en passend onderwijs is daarom belangrijker dan ooit om studenten te leren omgaan met verschillende zienswijzen. Dit doen wij met onze schaalbare chat-applicatie voor andersdenkenden, waar zij in veilige 'speeddates' praten, terwijl de anonieme data rijke inzichten verschaft.

Lees meer