Refugee Relief

Fotoshoot van hulptransport

Organisatie in het kort

De vluchtelingenproblematiek lijkt te groot en ingewikkeld om opgelost te worden. Overheden en politieke partijen verzanden regelmatig in het politieke steekspel. “Maar wat kunnen we wel voor ze doen?” Op deze vraag geeft Stichting Christian Refugee Relief praktische antwoorden. Door niet te kijken naar de problematiek of het systeem, maar naar de mens die er de dupe van is.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

apostrophe-beginning

Jij kan helpen te laten zien wat wij doen, hoe we het doen en waarom we het doen. Zo ziet onze achterban wat er gebeurt met hun donatie!

Daniël van der Leer

Daniël van der Leer

Christian Refugee Relief

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen graag het proces van een hulptransport, van sorteren, voorbereiden en het inladen zelf aan onze achterban laten zien. Zo kunnen zij de echte impact van hun donatie zien en weten zij waar wij dag in dag uit mee bezig zijn, om vluchtelingen op de Griekse eilanden te helpen.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van het hulptransport proces, dat we kunnen gebruiken voor oa. de website, social media en/of print-uitingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: onze loods in Veenweideweg 19c in Nieuwlekkerland.
  • Wensen qua beeldmateriaal.

  • Je kunt mij ook alvast een vraagstellen met de knop hieronder!
Christian Refugee Relief
Christian Refugee Relief

De missie van Christian Refugee Relief.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Nieuw-Lekkerland

Met onze hulptransporten, vrijwilligers en projecten bieden we praktische hulp aan vluchtelingen op de Griekse eilanden en het Griekse vasteland. Door helpende handen in de opvangkampen, het opzetten en verzorgen van zorgvuldig samengestelde hulptransporten en ondersteunen van projecten in financiële en praktische zin, die de leefomstandigheden van de vluchtelingen humaner maken.

Lees meer

Professionals over Christian Refugee Relief

Stephanie
Het was een goede samenwerking met Theresa. Ze was erg snel in de communicatie en we hebben daarom ook erg snel iets moois kunnen neerzetten. Het is heel leuk om te zien dat wat ik heb gemaakt nu ook wekelijks voorbij komt.