b0f717c7-4f13-424a-87b4-3c9397fc79a2

Advies Belastingspecialist

Organisatie in het kort

Wij ondersteunen (voormalig) kankerpatiënten met het verhogen van de kwaliteit van leven en het weer in handen nemen van de eigen regie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

1 uur call

📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

De call

De vraag

We hebben verschillende vragen omtrent: BTW bij huur en label overeenkomsten, contracten met zorgpartners over % omzet, contract met ZZP'ers over % omzet en hoe te factureren. Daarnaast over DGA salaris, hoe werkt dat praktisch?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

💴 Financiële administratie
Excel
👀 Budget & Forecasting

Extra achtergrondinformatie

Cancer Care Center werkt met zorgpartners die label kosten betalen of bij ons huren, en soms een percentage van de omzet aan CCC betalen. De vraag is hoe we dit kunnen onderscheiden en hoe het zit met BTW?
Daarnaast vragen we ons af hoe het werkt met het DGA salaris (minimum bedrag, wat moet erbij staan, administratie, per maand/kwartaal). Heb jij hier kennis van en wil je een uurtje van je tijd met ons delen?

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Cancer Care Center
Cancer Care Center

De missie van Cancer Care Center.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Cancer Care Center richt zich op iedereen die geraakt wordt door kanker. Wij verlenen allesomvattende en samenhangende eerstelijns zorg bestaande uit fysieke en psychosociale ondersteuning, voedingsadviezen en hulp bij welzijn en ontspanning. Wij helpen de kwaliteit van leven van cliënten te verhogen en stimuleren hen de regie weer in eigen handen te nemen.

Lees meer

Professionals over Cancer Care Center

Martijn 👐 Website design & Wordpress Thema inrichten

Martijn
Een prettige communicatie en open houding voor ideeën