Foto Buy Social Event CIRCL Okt 2017 Netwerken

Speedconsult: Advies content format (UX)

Organisatie in het kort

Buy Social: stimuleren van inkopen bij sociale ondernemingen om hun omzet en impact te vergroten.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

1 uur call/meeting + voorbereiding. Op locatie.

apostrophe-beginning

Wij hebben advies nodig om sociale ondernemers die een profiel aanmaken op ons online platform (social impact market) beter te kunnen begeleiden.

Monique Hoed

Monique Hoed

Buy-Social

Projectomschrijving

Wat wij nodig hebben.

Een advies krijgen als het gaat om het begeleiden van de sociale ondernemers die een profiel moeten aanmaken op de social impact market. Hoe kunnen we dit verbeteren. Wij leveren nu een checklist bij de ondernemer aan, maar dit heeft niet altijd het gewenste effect.

Goed om te weten.

Ik heb een checklist die ik graag ter verbetering wil voorleggen en hoor graag een advies over hoe we sociale ondernemers beter kunnen begeleiden bij het aanmaken van een profiel.

Ik kan je onze huidige flow laten zien, we staan open voor input en verbeteringen. 

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Buy-Social
Buy-Social

De missie van Buy-Social.

💡Innovatie
📍Utrecht

Steeds meer organisaties willen Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) als onderdeel van hun MVO-beleid, maar weten niet altijd hoe, waar en bij wie. Buy Social is een samenwerking tussen Social Enterprise NL en Social Impact Factory die inkopen bij sociale ondernemingen faciliteert en stimuleert. Sociale ondernemingen zijn de voorhoede van organisaties met een maatschappelijke missie. Impact maken, ofwel maatschappelijke waarde creëren, is leidend. Wij bieden een online marktplaats waar hun producten en diensten overzichtelijk te vinden zijn. Zo kunnen organisaties excelleren in MVO en MVI door in te kopen bij sociale ondernemingen.

Daarnaast zijn we een partnernetwerk voor publieke en private organisaties en begeleiden hen bij het inkopen met concreet advies. Tijdens bijeenkomsten wordt kennis uit het netwerk gedeeld, die meteen toepasbaar is in de praktijk. Wij verbinden vraag en aanbod. Zo versterken en versnellen we maatschappelijk verantwoord ondernemen via maatschappelijk inkopen.

Lees meer