68dc9cdb-7b5b-4ead-b9e0-e5a8efda9338

Strategisch advies over Business Model

Organisatie in het kort

Bright Fame wil vrouwen en mannen helpen om uit de gewelddadige wereld van de prostitutie te stappen. We zetten ons in voor vrijheid, herstel en we bieden passende hulp en ondersteuning. Dit alles vanuit een vertrouwensrelatie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Mensenrechten
💛 Armoede

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een sterke propositie kunnen wij nauwer samenwerken met ander stichtingen en elkaar versterken.

Marieke Kooi

Marieke Kooi

Bright Fame

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn een stichting die graag nauw willen samenwerken met een andere stichtingen. Maar hoe pak je dit precies aan? Wat zou een interessante propositie zijn en wat is daar de boodschap van? Graag zouden wij met jou om tafel gaan om de kansen te bespreken, jouw tips & tricks te delen, zodat wij échte partners kunnen aantrekken.

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies over ons Business Model, waar we een aantal onderwerpen behandelen.
  • Het gaat om het uitkristalliseren van een nieuwe propositie. Denk aan onderwerpen als positionering, dienst/product, value proposition, business model canvas (invulling samen te bepalen).
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strategische business developer, die als sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als positionering, markt(behoefte), proposities, value proposition, business model canvas, etc.

🗂 Business Model Canvas
🎯 Business Strategy

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Verschillende ideeën voor nieuwe proposities/services.
  • De doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.
Bright Fame
Bright Fame

De missie van Bright Fame.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Veel prostituees zitten vast in een schimmige, gewelddadige wereld waar ze lastig aan kunnen ontsnappen. De impact hiervan is groot. Bright Fame helpt mannen en vrouwen om uit de prostitutie te komen. Het persoonlijke contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie is een belangrijk speerpunt hierin. Geloof, betrokkenheid en professionaliteit zijn hierbij sleutelwoorden. Samen ontdekken we waar hun passies, dromen en talenten liggen om ze op hun bestemming brengen die bij hun past. Dat doen we samen, schouder aan schouder en van hart tot hart!

Lees meer

Professionals over Bright Fame

Mariëlla
Bright Fame is een professionele en leerzame organisatie met veel kennis binnen het team. Het was een prettige samenwerking. Ik heb veel geleerd over de organisatie en hun doel. En denk dat ze nog veel meer naar buiten mogen treden met de kennis die zij hebben.