70962739 101408494648435 1450968251786792419 N

Social media strategie

Organisatie in het kort

Braive geeft jongeren kennis en tools over hun mentale gezondheid, dit zorgt ervoor dat zij meer zelfvertrouwen en eigenaarschap over hun leven ervaren. We geven hen de kans om tot mentaal gezonde en weerbare volwassenen uit te groeien.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

14 tot 20 uur, binnen 4 weken.

apostrophe-beginning

Doordat jij ons gaat helpen een sterke social media strategie neer te zetten, kunnen wij beter onze doelgroep jongeren bereiken met relevante tips en tricks om ze te leren hoe zij voor hun mentale gezondheid kunnen zorgen!

Marina Broeva

Marina Broeva

Braive

Projectomschrijving

Wat hebben we nodig om te groeien?
Wat hebben we al?
Waarom is dit project belangrijk?


Wij willen onze doelgroep zo goed mogelijk bereiken met onze boodschap en dat willen wij zo vroeg mogelijk in ons bestaan zo professioneel mogelijk aanpakken. Het is belangrijk dat we een duidelijke (content) strategie vormen in hetgeen wij uitstralen zodat wij echt impact kunnen maken. Kortom: jij helpt ons onze boodschap duidelijk en effectief te communiceren naar onze doelgroep en onze bereikbaarheid te vergroten.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Braive
Braive

De missie van Braive.

📚Educatie
📍Amsterdam

Braive is een non-profit organisatie die zich inzet voor een mentaal gezonde en zelfverzekerde generatie. Wij inspireren en stimuleren jongeren om zelf actief aan de slag te gaan met hun mentale en fysieke gezondheid en maken het onderwerp op een open, transparante en toegankelijke manier bespreekbaar. Centraal hierbij staat ons meerdaags scholenprogramma wat wij, in nauwe samenwerking met scholen, aanbieden voor meer bewustzijn en normalisering van de mentale gezondheid. Wij willen een veilige plek creëren waar iedereen weer zichzelf kan en mag zijn. Als we onszelf kunnen zijn kunnen we een gezonder, vrijer en positiever leven leiden.

Lees meer