9a236a37-0eea-4b88-9f13-0a7f5188e125

UX design

Organisatie in het kort

Eindeloze afvalbergen met plastic brengen we graag naar het verleden - Blokzeep maakt alle verzorgingsproducten in de badkamer plasticvrij!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Innovatie

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we steeds meer winkeliers (en zo ook consumenten) bewust maken van de mogelijkheden en noodzaak van het gebruik van plasticvrije verzorgingsproducten!

Sofia Abramtsjoek

Sofia Abramtsjoek

BlokZeep

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben bij Blokzeep een consumenten website en een 'Partner portal' waar winkels bestellingen plaatsen. Voor dit laatste domein (twee websites zijn gescheiden, maar waren ooit in één domein ingebouwd) willen we graag een nieuwe pagina opzetten waarbij we verschillende startpakketten bieden aan een winkelier. Deze pagina bestond al met een simpel design in onze consumenten website, maar deze willen we graag overzetten en verbeteren op één pagina. Daarbij willen wij de workflow verbeteren voor het aansluiten van nieuwe verkooppunten voor ons merk (winkels die onze producten gaan verkopen). Kortom: we hebben advies nodig zodat we de gebruikerservaring verbeteren.

Wat hebben we nodig?

  • Een opgeleverd UX design van het digitale product.
  • Een startplan met de next steps.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een User Experience Designer die de belangrijkste user flows van een digitaal product (website of app) kan uitdenken, en die ideeën kan overbrengen in heldere UX designs. Benodigd: ervaring met het creëren/verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

👩‍💻 UX

Wat hebben we al?

  • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product.
  • De producten zelf hebben we al aangemaakt (Wordpress product bundles), maar nu willen we dat graag samen laten komen op één pagina.
  • We werken al langer met startpakketten, alleen willen we dit nu graag ook in het online bestelportaal naar voren laten komen.
  • De doelgroep is een winkelier, zoals een concept store, cadeauwinkel, drogisterij etc die interesse heeft in het verkopen van onze producten. We willen voor hen het gemak creëren om een overzicht op te stellen van onze verschillende startpakketten, zodat ze eenvoudig kunnen starten met de verkoop van onze producten in hun winkel.
BlokZeep
BlokZeep

De missie van BlokZeep.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Met Blokzeep brengen we duurzame verzorgingsproducten af van hun huidige imago - geen groene, bruine en saaie producten meer waarbij de consument inlevert op het gebruiksgemak om duurzaam te zijn. Nee, bij deze Social Enterprise gaan we juist voor een modern jasje! Vrolijke kleuren, heerlijke geuren en echt dat Genietmomentje onder de douche. Maar dan verantwoord, duurzaam & bovenal: Plasticvrij!

Lees meer

Professionals over BlokZeep

Savana
Het was een lekkere vlotte samenwerking! Heel fijn dat we samen ook (wel telefonisch) hebben lopen brainstormen, dat hielp echt.