52368655-be03-4d7a-819d-0c81d0c808a7

Creatief campagne concept

Organisatie in het kort

Eindeloze afvalbergen met plastic brengen we graag naar het verleden - Blokzeep maakt alle verzorgingsproducten in de badkamer plasticvrij!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Innovatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw creativiteit kunnen we milieuvriendelijke producten het podium geven dat ze verdienen!

Sofia Abramtsjoek

Sofia Abramtsjoek

BlokZeep

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Met Blokzeep zijn we een gave samenwerking aangegaan om onze producten op grote schaal door het hele land te mogen laten zien in een campagne. We hebben wel een idee voor deze campagne, maar zelf niet de kennis en ervaring om deze professioneel om te zetten en vooral ook visueel uit te werken. Daar zoeken we creatieve ondersteuning in!

Wat hebben we nodig?

  • Een creatief concept dat past bij ons merk en budget.
  • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
  • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.
  • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

🌕 Creative Concepting
✍️ Copywriting
📢 Campagnes

Wat hebben we al?

  • Doelgroepomschrijving voor de campagne.
  • Budgettering. Zitten geen kosten aan verbonden - barter deal.
  • Het doel van de campagne is om de klant van onze samenwerking ertoe te zetten hun spaarpunten in te ruilen voor een korting op onze website. Daarbij willen we, zoals we dat als merk graag doen, meer bewustwording teweeg brengen over waarom de consument beter kan kiezen voor plasticvrije producten i.p.v. een plastic fles shampoo.
  • We hebben een ontwikkelde huisstijl, maar gebruiken deze voornamelijk voor online - website en social media. Het kan zijn dat we nog een aantal keuzen moeten maken voor onze huisstijl op print. Hoe komen we als merk het beste over? Leuke uitdaging!
BlokZeep
BlokZeep

De missie van BlokZeep.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Met Blokzeep brengen we duurzame verzorgingsproducten af van hun huidige imago - geen groene, bruine en saaie producten meer waarbij de consument inlevert op het gebruiksgemak om duurzaam te zijn. Nee, bij deze Social Enterprise gaan we juist voor een modern jasje! Vrolijke kleuren, heerlijke geuren en echt dat Genietmomentje onder de douche. Maar dan verantwoord, duurzaam & bovenal: Plasticvrij!

Lees meer

Professionals over BlokZeep

Savana
Het was een lekkere vlotte samenwerking! Heel fijn dat we samen ook (wel telefonisch) hebben lopen brainstormen, dat hielp echt.