7b133b20-1196-40ee-9ec4-592eb9da5d47

Business coach

Organisatie in het kort

Eindeloze afvalbergen met plastic brengen we graag naar het verleden - Blokzeep maakt alle verzorgingsproducten in de badkamer plasticvrij!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Innovatie

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw hulp en advies kunnen wij als merk en als persoon leren meer te leiden en minder te managen - waardoor we meer impact kunnen maken!

Sofia Abramtsjoek

Sofia Abramtsjoek

BlokZeep

Projectomschrijving

Goed om te melden.

Ik, Sofia - oprichter van Blokzeep, heb zelf een business achtergrond maar relatief weinig marketing ervaring. Gaandeweg door de 2,5 jaar die Blokzeep nu bestaat hebben we natuurlijk veel geleerd, maar er zijn genoeg zaken die ik tegenkom waar advies erg gewaardeerd zou worden. Vind je het leuk om hierover mee te denken met een frisse, jonge start-up met veel energie? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

  • Veel dingen gaan goed bij Blokzeep - we groeien sterk en klanten (en ook onze 250+ winkels) zijn erg blij met onze producten. Aan de andere kant zijn er vast en zeker genoeg zaken waar we in kunnen verbeteren. Alleen doordat we met een klein team zijn (dat ontzettend hard werkt en er dicht bovenop zit), zien we dat niet altijd.
  • Ik mis een (ervaren) sparringspartner om bepaalde zaken mee te kunnen bespreken. Denk aan de propositie van Blokzeep, onze lange termijn plannen en de uitdagingen waar we tegenaan lopen. Maar denk ook aan issues met onze werknemers, of het aantrekken van kapitaal.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Business strateeg die op een heldere manier strategisch advies kan geven over zakelijk gerelateerde thema's, als: lange termijn groei, proposities, nieuwe kansen, KPI's.

🎯 Business Strategy
🗂 Business Model Canvas
🙌 Pitch & Presentation
🧾 Sales
🎯 Planning en Targets
💪 Leiderschap coaching

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

  • Start met een introductie in de vorm van een kennissessie over dit vakgebied (of een specifiek onderdeel ervan).
  • Inhoudelijke feedback op documenten en voortgang.
  • Helpen te verbreden d.m.v. inspiratie, best practices en/of trends.
  • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.

Hoe ik contact zou willen houden.

  • Advies/vragen stellen per telefoon.
  • Advies/vragen stellen door in het echt af te spreken.
BlokZeep
BlokZeep

De missie van BlokZeep.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Met Blokzeep brengen we duurzame verzorgingsproducten af van hun huidige imago - geen groene, bruine en saaie producten meer waarbij de consument inlevert op het gebruiksgemak om duurzaam te zijn. Nee, bij deze Social Enterprise gaan we juist voor een modern jasje! Vrolijke kleuren, heerlijke geuren en echt dat Genietmomentje onder de douche. Maar dan verantwoord, duurzaam & bovenal: Plasticvrij!

Lees meer

Professionals over BlokZeep

Savana
Het was een lekkere vlotte samenwerking! Heel fijn dat we samen ook (wel telefonisch) hebben lopen brainstormen, dat hielp echt.