c2fb353f-1079-4996-8959-5cfad4d4357f

Video

Organisatie in het kort

Blend Amsterdam ondersteunt jongvolwassenen (18-35 jaar) na maatschappelijke uitval bij re-integratie door een uniek ontwikkelprogramma.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Als we ons verhaal en wat wij doen beter voor het voetlicht kunnen brengen kunnen wij onze impact vergroten en meer betekenen voor kwetsbare jongeren.

Amber  Heinsdijk

Amber Heinsdijk

Blend Amsterdam

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

De jongvolwassenen, die opgroeiden met weinig ontwikkelingsmogelijkheden of in kwetsbare situaties verzeild zijn geraakt, worden door Blend ondersteund bij hun wil om te integreren in de samenleving en/of arbeidsmarkt. We hebben prachtige ruimtes en aansprekende deelnemers van ons programma die gefilmd kunnen worden om ons verhaal te vertellen. We kunnen hulp gebruiken bij het zichtbaar maken van onze sociale impact, een video geeft aanvullende informatie naast woorden en fotografie.

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit van een event op locatie, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
  • In overleg: het vastleggen van korte interviews met bezoekers en of de organisators van het event.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten:

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Blend Amsterdam
Blend Amsterdam

De missie van Blend Amsterdam.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Blend Amsterdam richt zich op kwetsbare jongvolwassenen. Een aanzienlijk deel van de doelgroep is in een minder kansrijke omgeving opgegroeid – deze deelnemers kampen vaak met meervoudige problematiek en hebben een minder goed functionerend vangnet. Blend Amsterdam biedt een veilige omgeving waar zij kunnen oefenen met vaardigheden en vertrouwen kunnen opbouwen in zichzelf en hun eigen kunnen.

Lees meer

Professionals over Blend Amsterdam

Danijel 👐 Creatief campagne concept

Danijel
Leuke, jonge organisatie die veel impact wil gaan maken. Het is een organisatie met ambities, maar deze moeten nog scherp gezet worden.