Krzysztof Niewolny C3rwaj8l3m8 Unsplash

Copywriting ondersteuning crowdfunding

Organisatie in het kort

Door middel van de verbetering van de levensomstandigheden van de bijen de voedselvoorziening van mens en biodiversiteit zeker stellen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Dierenwelzijn
💛 Educatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we 1 of meer succesvolle acties opzetten om enkele bijensoorten in Nederland te helpen.

Jaap Molenaar

Jaap Molenaar

Bijen Educatie Stichting Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Bijen zijn enorm belangrijk voor de wereld, en ook voor ons! Wij zetten ons in hiervoor, maar hebben daar geld voor nodig. Wij willen een crowdfunding opzetten specifiek voor enkele bedreigde bijensoorten, naar publiek en bedrijven. Naast geld inzamelen willen we zo ook voorlichting aan breed publiek geven over deze bijen. We missen alleen de ervaring om dit tekstueel goed op te zetten. Zou jij ons kunnen helpen met de teksten hiervoor?

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning bij het aankomende event (8 to 16 uur verspreid over 4 weken)
  • Ondersteuning bij het opzetten en runnen van onze crowdfundingcampagne. Denk aan schrijven van teksten voor de crowdfundingspagina, social media, nieuwsbrief.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven voor onze crowdfundingscampagne.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Het doelbedrag van onze campagne en het plan over wat we willen doen met het geld.
  • De doelgroepen voor onze campagne.
  • Onze missie en visie.
Bijen Educatie Stichting Nederland
Bijen Educatie Stichting Nederland

De missie van Bijen Educatie Stichting Nederland.

🦍Dierenwelzijn
🌳 Impact scale-up fase
📍Vorden

Bijen zijn bedreigd in hun voortbestaan. Dit kan grote consequenties hebben voor onze voedselvoorziening en de biodiversiteit want bijen bestuiven planten waardoor ze zich kunnen voortplanten. We willen bereiken dat: Iedereen in Nederland is zich bewust van de bijensterfte en kent de gevolgen daarvan. Burgers, overheden en (agrarische) bedrijven zorgen actief voor voedsel en onderdak voor bijen.

Lees meer

Professionals over Bijen Educatie Stichting Nederland

Laura
Ik vond het superleuk om de Bijenstichting te helpen met het updaten van hun website. De samenwerking met Jaap was erg prettig, hij staat open voor feedback en suggesties en reageert altijd erg snel! Daarbij heb ik naast een leuke opdracht ook meer geleerd over de bijen. Jaap is erg gepassioneerd over zijn werk voor de bijen en dat is heel inspirerend. Nogmaals dankjewel voor deze leuke samenwerking!
Dorien
Ik heb prettig samengewerkt met Jaap Molenaar van de Bijenstichting. Hij is een bevlogen man die zich inzet voor de bescherming van wilde bijen. Tijdens onze online meetings hadden we open gesprekken en hebben we duidelijke doelen kunnen stellen. Ik ben blij dat ik met mijn expertise heb kunnen bijdragen aan de Bijenstichting en wens hen veel succes met hun missie. Het is belangrijk om te beseffen dat wilde bijen van groot belang zijn en het is goed om te zien dat er organisaties zijn die zich hiervoor inzetten.