Jack Finnigan M9ectvuprp4 Unsplash

Videoshoot over dementie

Organisatie in het kort

Beleef Dementie laat gezonde mensen ervaren wat het betekent om dementie te hebben. Daarvoor gebruiken wij een dementiesimulatie cabine en een VR-dementiebril. Wij werken vanuit de overtuiging dat een beter begrip van het ziektebeeld van dementie, de relatie tussen de verzorgende en de persoon met dementie direct verbetert en verdiept.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw video-skills help jij ons om meer bewustwording te creëren over dementie!

Jan Rietsema

Jan Rietsema

Beleef Dementie

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Om te laten zien wat Beleef Dementie doet, willen wij graag een video maken van de VR trainingen die wij bieden aan zorgprofessionals en mantelzorgers. Wij willen onze doelgroep vooraf een realistische indruk geven van onze VR dementie simulatietraining. We hebben op onze website al een trailer staan van de cabine trainingen en willen ook de VR-training met een video promoten.

Wat hebben we nodig?

  • Een video van de VR simulatie training op locatie.
  • Teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten.
  • Bestaande content om toe te voegen.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Beleef Dementie
Beleef Dementie

De missie van Beleef Dementie.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Geldrop

Beleef Dementie heeft als missie om de kwaliteit van zorg voor mensen met dementie te vergroten en om in de maatschappij meer begrip en inlevingsvermogen rondom dementie te creëren. Wij willen dit bereiken door het ondersteunen van professionals, mantelzorgers en anderen, die te maken hebben met zorg voor mensen met dementie. Beleef Dementie geeft met de Into D’mentia ervaringstrainingen een levensecht inzicht in dementie en vergroot daarmee het begrip.

Lees meer