70746c44-f0e9-4756-ae28-527fac30fdd9

Logo vernieuwing

Organisatie in het kort

Beleef Dementie laat gezonde mensen ervaren wat het betekent om dementie te hebben. Daarvoor gebruiken wij een dementiesimulatie cabine en een VR-dementiebril. Wij werken vanuit de overtuiging dat een beter begrip van het ziektebeeld van dementie, de relatie tussen de verzorgende en de persoon met dementie direct verbetert en verdiept.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

12-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met een sprekend logo laten we zien hoe je dementie ervaart, we compassie tot leven brengen en de kwaliteit van dementiezorg vergroten.

Jan Rietsema

Jan Rietsema

Beleef Dementie

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn gelieerd aan de organisatie 'Into D'mentia', waar we nu nog hetzelfde logo van dragen. Dit zouden we graag in een nieuw jasje willen steken, maar het oude niet weg willen gooien. Er moet verwantschap blijken uit de logo's tussen Beleef Dementie en Into D'mentia.

Wat hebben we nodig?

  • Een professioneel logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
  • In overleg: een verfrissing van de algemene huisstijl (lettertypes, kleuren, stijlelementen).
  • Een vernieuwing van ons bestaande logo met elementen van het oude logo.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die ons oude logo kan vernieuwen, dat goed aansluit bij de missie, visie en waarden van onze organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Oude huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Voorbeelden van logo’s en huisstijlen die we mooi vinden.
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Beleef Dementie
Beleef Dementie

De missie van Beleef Dementie.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Geldrop

Beleef Dementie heeft als missie om de kwaliteit van zorg voor mensen met dementie te vergroten en om in de maatschappij meer begrip en inlevingsvermogen rondom dementie te creëren. Wij willen dit bereiken door het ondersteunen van professionals, mantelzorgers en anderen, die te maken hebben met zorg voor mensen met dementie. Beleef Dementie geeft met de Into D’mentia ervaringstrainingen een levensecht inzicht in dementie en vergroot daarmee het begrip.

Lees meer