68e32e95-3ebe-494d-916c-4ff2a15c816c

Adverteren in Google met Google Grants

Organisatie in het kort

Be aware

Met de interventie proberen wij een bijdrage te leveren aan de bewustwording van jongeren waardoor ze wellicht een andere keuze in hun leven kunnen maken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Kan jij ons helpen om onze vindbaarheid te vergroten zodat we nog meer jongeren, ouders en docenten kunnen bereiken om ze bewust te maken over de oorzaken en gevolgen van een verslaving in de breedste zin van het woord.

pien witteveen

pien witteveen

Be aware

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij ontvangen al 10.000 elke maand van Google Grants. We hebben ook al heel veel advertentie gemaakt maar we werken dat heel veel advertentie niet gezien worden en we maken bij lange na niet gebruik van de 10.000 euro. We willen heel graag hulp om meer gebruik te maken van het geld zodat we onze vindbaarheid kunnen vergroten.

Wat hebben we nodig?

  • We krijgen van Google maandelijks €10.000 advertentietegoed. We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen, binnen de regels van Google Grants, effectieve Ads op te zetten.
  • Met deze Ads willen we nieuwe donaties/donateurs werven.
  • Training/advies hoe we deze campagnes goed kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een marketeer die, binnen de regels van Google Grants, een effectieve Ads campagne kan opzetten. Benodigd: bekend met de voorwaarden van Google Grants.

🔦 SEA

Wat hebben we al?

  • Toelating tot het Google Grants programma.
  • Google Ads account
  • Google Analytics.
  • Onze doelen van de campagne.

Waarom is dit project van waarde?

Be Aware geeft voorlichting over verslaving en gewoonten op scholen en is onderdeel van het programma van de Gezonde School. Stichting Be Aware is er van overtuigd dat kennis over het ontstaan en werking van een verslaving, jongeren weerbaar kan maken en hen kan helpen bij het maken van keuzes in het leven. Als wij het onderwerp verslaving benoemen hebben wij het over gamen, social media, eetstoornissen, drugs, roken en alcohol.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Be aware
Be aware

De missie van Be aware.

📚Educatie
📍baarn

Stichting Be Aware geeft voorlichting over Gewoonten en Verslaving aan leerlingen van 11 tot 18 jaar. Onze voorlichters verzorgen een zeer interactief programma in de klas: Met stemkastjes beantwoorden jongeren anoniem vragen over verslaving uit hun eigen omgeving. De antwoorden verschijnen in staafdiagrammen op het bord, hierdoor ontstaat discussie en het delen van problemen uit de eigen belevingswereld.
De interventie is onderdeel van de Gezonde School, heeft de ANBI status en CBF-erkenning.

Lees meer