382dd77c-eccd-4966-bc55-ccb8808fabd5

Campagne huisstijl met materiaal ontwerpen

Organisatie in het kort

Door iedereen rolstoelbasketbal te laten ervaren zorgt stichting BEN voor een positieve invloed op de image van gehandicaptensport

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie
💛 Sport en recreatie

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Help ons met een pakkende huisstijl om zoveel mogelijk (gehandicapte) kinderen te bereiken om te gaan rolstoelbasketballen!

Mariska Beijer

Mariska Beijer

Basketball Experience

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Cruyff Open Court is een nieuw concept waarbij gehandicapte kinderen kennismaken met rolstoelbasketball in 1 van de 5 regio's . Er zijn instuifdagen waarbij plezier bovenaan staat. Dit concept vervangt de Cruyff Junior League (competitie) met het doel om het toegankelijker te maken en nieuwe leden aan te trekken. Deelnemers kunnen bij aanvraag doorverwezen worden naar een lokale club.

Primair is digitaal gebruik en print gebruik voor flyers die worden uitgedeeld in revalidatiecentra/mythylscholen.

Wat hebben we nodig?

  • Een campagne huisstijl die aansluit bij het campagne concept: Cruyff Open Court (werktitel)
  • Doorvertaling van huisstijl naar print, social media posts en/of website assets.
  • Wanneer relevant: oplevering in benodigde format voor digitaal of print gebruik (waarschijnlijk JPG, PNG, PDF .Ai of EPS)
  • In de stijl van Basketball Nederland met verwijzingen naar stichting BEN en de Johan Cruyff Foundation

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een huisstijl kan ontwikkelen voor een campagne en dit vervolgens consistent kan doorvertalen naar verschillende uitingen.

🎨 Grafisch Design
📢 Campagnes
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Een globaal campagne concept / boodschap.
  • Doelgroepomschrijving
  • Globale content en storyline
  • Huidige huisstijl van ons merk (logo, kleuren, lettertypes)

Waarom is dit project van waarde?

Dit project helpt ons om de paralympische sport groter te maken in Nederland. Sport is belangrijk voor de deelnemers voor de algemene gezondheid en zelfredzaamheid.

Basketball Experience
Basketball Experience

De missie van Basketball Experience.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Nieuwegein

Wij houden er niet van een handje op te houden voor financiële middelen. Om de beeldvorming op gehandicaptensport te verbeteren willen wij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat rolstoelbasketbal is. Ervaren wat het is door het te doen. Door een clinic, cursus of rolstoel in te kopen, onze evenementen te bezoeken en onze projecten te ondersteunen, steun je niet alleen dit doel, maar zorg je ook dat je eigen kijk én die van anderen op gehandicaptensport positief verandert. Dat noemen wij het BEN-effect.

Lees meer

Professionals over Basketball Experience

Vera
Het was fijn samenwerken met Stichting Basketball Experience, omdat het een team ontzettend gemotiveerde en sympathieke mensen is. De samenwerking verliep soepel, en het was ontzettend leuk om een kijkje te krijgen in de stichting en het moois dat hier wordt gerealiseerd. Ik ben fan!