35700a26-c760-4006-8e66-c58a24ae54f1

Adverteren in Google met Google Grants

Organisatie in het kort

We brengen beeldende kunst onder de mensen, we dragen bij aan een stad waar cultuur belangrijk is, we helpen kunstenaars aan kopers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Innovatie
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met meer online zichtbaarheid en bekendheid kunnen we het werk van Hilversumse kunstenaars een podium geven. We kunnen daarmee mensen overhalen om de geweldige exposities te bezoeken.

Ineke van de Rotte

Ineke van de Rotte

ART Hilversum

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren met een aantal vrijwilligers leuke exposities, maar hoe we online mensen kunnen trekken naar onze website, daar hebben we geen idee van. Google Advertenties met Grants kan daarom een echte boost geven aan onze zichtbaarheid. Wij zijn hier net mee begonnen en kunnen samen met jou flinke stappen zetten. Help jij ons een handje?

Wat hebben we nodig?

  • Een effectieve Ads-campagne (binnen de regels van Google Grants) met een maandelijks advertentietegoed van €10.000.
  • Training/advies over hoe we deze campagnes goed kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een marketeer die, binnen de regels van Google Grants, een effectieve Ads campagne kan opzetten. Benodigd: bekend met de voorwaarden van Google Grants.

🔦 SEA

Wat hebben we al?

  • We hebben ons net aangemeld voor Google Grants, moeten dus nog helemaal starten. Ik zal me er alvast in gaan verdiepen.
  • Toelating tot het Google Grants programma en setup van het account.
  • Een Google Ads account.
  • Een Google Analytics account.
  • Doelen van de campagne.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

ART Hilversum
ART Hilversum

De missie van ART Hilversum.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Art Hilversum wil Hilversumse professionele kunstenaars een podium geven. Tot vorig jaar organiseerden we jaarlijks in het voorjaar Open Atelierdagen, maar zijn daar mee gestopt omdat de animo om van adres naar adres te fietsen minder is geworden. Nu zoeken we naar nieuwe vormen.

Lees meer

Professionals over ART Hilversum

Alain 👐 Social Media posts ontwerpen

Alain
Voor ART Hilversum heb ik een carrousel ontworpen bestemd voor Facebook en Instagram. Mijn contactpersoon was Ineke. Het was prettig om met haar samen te werken. Het was makkelijk met haar te brainstormen en ze nam snel beslissingen. Prettig is dat de kwaliteit van het werk van de beeldend kunstenaars die exposeren in ART Hilversum bovengemiddeld hoog is. Hierdoor was de kwaliteit van het beeldmateriaal dat bestemd was voor de carrousel tevens bovengemiddeld hoog. Kortom het was een erg leuke ervaring met een mooi resultaat.