Business operations strategisch advies

Organisatie in het kort

Are We Europe is een non-profit media collectief met de nieuwe generatie journalisten. We publiceren onderbelichte verhalen uit Europa, zorgen voor verbinding tussen Europeanen en laten Europa door een nieuwe lens zien.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Innovatie

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Projectomschrijving

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: [BENOEM HIER 3 TOT 4 CONCRETE THEMA’S DIE JULLIE WILLEN BEHANDELEN].
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.
  • [eventueel ander zaken die je wil hebben opgeleverd]

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een operations of business manager die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde operations & organisation design thema’s uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als team setup, capabilities, budgets & resources, operations, veranderprocessen, etc.

Wat hebben we al?

  • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
  • [VUL AAN MET INFORMATIE DAT DE PROFESSIONAL HELPT DE OPDRACHT TE BEGRIJPEN]
Are We Europe
Are We Europe

De missie van Are We Europe.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Brussel

Are We Europe is een non-profit media collectief met meer dan 750 freelancers uit heel Europa die samen magazines, podcasts en videos maken. Wij geloven dat Europa journalistiek nodig heeft dat grenzeloos is, in samenwerking tussen verschillende landen, generaties en identiteiten. Dat laat Europa door een nieuwe lens zien. Dat zorgt voor oplossingen voor gedeelde uitdagingen in Europa. Dat richt zich op de mensen in Europa. Dat brengt Europa dichterbij elkaar.

Lees meer

Professionals over Are We Europe

Sieger
AWE is een jonge organisatie met een fantastische doelstelling. De samenwerking met Mick verliep prettig. Ze zijn een fijne partij om voor te mogen werken.