176be9e0-c60b-4693-af89-51ce1fe1a6f3

Missie, visie en waarden

Organisatie in het kort

Akoesticum is het enige trainingscentrum voor muziek, dans en theater van Nederland. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving met de podiumkunsten als inzet en zijn een broedplaats waar artistieke uitwisseling resulteren in verrassende kunstvormen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met een herkenbare identiteit en purpose kunnen we zichtbaarder worden voor onze doelgroep en nog meer mensen de kracht van de kunst laten ervaren!

Esther Landman

Esther Landman

Akoesticum

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Sinds de oprichting van Akoesticum gaan veel beslissingen en activiteiten op onderbuikgevoel. Met alle ontwikkelingen, professionalisering en uitbreiding merken we dat er steeds meer behoefte is aan duidelijkheid en focus. Niet alleen voor ons als personeel maar ook voor toekomstig personeel, onze doelgroep, partners en diverse belangrijke instanties zoals de gemeente en de provincie.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige missie, visie en waarden.
  • Een analyse van onze huidige doelgroep, huidige activiteiten en toekomstplannen.
  • Strategisch overleg over deze activiteiten en het kerndoel dat de organisatie nastreeft.
  • Nieuwe geschreven missie, visie en waardes.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een merkstrateeg die kan helpen met het (her)formuleren van onze missie, visie en waarden. Benodigd: Sterk in taal en kan krachtig dergelijke zaken formuleren. Heeft ervaring met merkdenken, communicatie en/of strategie.

✍️ Copywriting
🎯 Missie en Visie
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die je graag wilt overbrengen.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Strategisch beleidsplan

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Akoesticum
Akoesticum

De missie van Akoesticum.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Ede

Akoesticum wil een vrijplaats voor podiumkunstenaars zijn, om samen te komen, te repeteren, te leren, te creëren, te experimenteren, te innoveren en elkaar te inspireren. Een locatie die rust en ruimte biedt, waar groei en ontwikkeling van podiumkunstenaars centraal staan en creatieve samenwerkingsprocessen buiten de waan van de dag tot bloei komen.

Lees meer

Professionals over Akoesticum

Levi 👐 Communicatie strategie sessies

Levi
Een fijne organisatie die vooruitdenkt en openstaat voor ideeën van buitenaf. Met een mooi concept + een flinke dosis ambitie is het heel fijn samenwerken!

Titia 👐 Missie, visie en waarden

Titia
Het was een superleuk avontuur met de mensen van Akoesticum. We zaten al snel op dezelfde golflengte en dit werd alleen maar versterkt toen we elkaar live ontmoetten op de prachtige locatie in Ede. Een enorm bevlogen team met wie ik een heel leuke samenwerking gehad heb. Ik kreeg waardevolle feedback waarmee zowel de tussentijdse als het eindresultaat allemaal op hun eigen manier bruikbaar zijn. Ik kijk terug op een leuk project met Akoesticum!