6883325e-7755-414b-9589-2b81a38fbf92

Testimonials schrijven

Organisatie in het kort

Toegankelijkheid wordt vaak als abracadabra gezien: onbegrijpelijk vinden wij. Abra bouwt software en geeft advies om digitale toegankelijkheid voor iedereen begrijpelijk te maken. Zo kunnen alle mensen, ook met een beperking, digitaal meedoen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Welzijn
💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw schrijftalent kunnen we de waarde van het meldpunt delen met de buitenwereld en zo onze impact vergroten!

Paul van Workum

Paul van Workum

Abra

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Apps en websites moeten voor iedereen toegankelijk zijn! Helaas zijn de meeste apps en websites ontoegankelijk voor mensen met een (visuele) beperking. Met onze app Ontoegankelijk hebben we ondertussen 300x een melding ontvangen van ontoegankelijke apps. Iedere melding sturen we door naar het bedrijf waarover het gaat. Iedere melding is een stap in bewustzijn, kennis en impact op toegankelijkheid. Gebruikers van onze app delen graag hun positieve ervaring zodat we het meldpunt kunnen laten groeien. Ben jij degene die het omtovert in testimonials?

Wat hebben we nodig?

  • Een inspirerend concept voor een testimonial waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
  • 1 Tot 3 uitgewerkte verhalen die we zelf online kunnen verspreiden en presenteren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).

  • We kunnen jou in contact brengen met de doelgroep voor interviews.
Abra
Abra

De missie van Abra.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Abra bouwt aan de missie: "Iedereen appt" met software en kennis. Wij maken toegankelijkheid van apps begrijpelijk. We leveren expertise en ontwikkelen zelf ook software hiervoor. Kennis delen we gratis via Stichting Appt op www.appt.org, de gratis trainingen of via het handboek toegankelijkheid. Daarnaast bouwen we apps die toegankelijkheid versnellen, bijvoorbeeld meldpunt app Ontoegankelijk.

Lees meer

Professionals over Abra

Ruben
Toegankelijkheid is superbelangrijk en wordt veel te vaak niet serieus genomen. Abra maakt toegankelijkheid urgent en - pun intended - toegankelijk. Waardevolle instructies en een enorme database via stichting Appt, een meldpunt, noem maar op.
Hans
Fijn samengewerkt met Paul aan de aanscherping van Abra's strategie. In goed overleg en met goede challenges tot een mooi resultaat genomen.
Sabine
Het was fijn samenwerken met Paul. Hij staat open voor feedback en het is leuk met hem te sparren.
Gosse
Het is prettig samenwerken met Paul. Staat open voor suggesties en is enthousiast over alles wat er gebeurt.
Juliette
Voor mij was het direct een klik met Paul en Jan Jaap van stichting Appt. De samenwerking verliep soepel. Het doet goed, te weten dat je medewerking verleend aan een stichting die zich belangeloos inzet om apps te verbeteren zodat mensen met een beperking en belanghebbenden digitaal beter gebruik kunnen maken van apps. Zij stonden open voor mijn input, kreeg het vertrouwen en ik kon mijn passie hierin kwijt om de taken uit te voeren. En als het dan ook resulteerde in een succesvol event dan haal ik er veel voldoening uit. Al met al superleuke ervaring en fijne samenwerking!