Zinnig Noord-photo

Call: 1 uur advies: Community manager

Organisatie in het kort

Zinnig Noord

Een open community voor zingeving waarin we leren en oefenen hoe vanuit liefde te leven door samen te leren, inspireren, eten en vieren.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn

Project details

🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

De vraag

Als projectleider van Zinnig Noord zoek ik strategisch advies om de betrokkenheid en activiteit binnen onze community te optimaliseren. Nu we gezamenlijk een visie hebben gecreëerd, wil ik leren hoe we deze samenhangend kunnen uitvoeren en taken effectief kunnen verdelen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🗺 Project Management
✍️ Copywriting
🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Extra achtergrondinformatie

Voor onze sessie is het nuttig om bekend te zijn met de missie en visie van Zinnig Noord. We raden aan onze agenda en de community-pagina op onze website door te nemen voor een volledig beeld, ondanks dat deze momenteel niet volledig up-to-date zijn.

Zinnig Noord
Zinnig Noord

De missie van Zinnig Noord.

Religie en spiritualiteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

In deze tijd met grote vraagstukken als eenzaamheid, stress, onzekerheid, uitsluiting en
armoede dragen wij bij aan een sterkere sociale samenhang en beter welzijn in Amsterdam. Door samen programma's te maken oefenen en leren wij als open community, hoe kunst, cultuur en zingevingstradities ons helpen om vanuit liefde te leven met onszelf, de mensen om ons heen en de wereld waarin we leven.

Lees meer