Young Impact Actie

Event video maken

Project details

💒 Young Impact

🛠️ Video

⏱️ 8-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

Organisatie in het kort

We hebben al 60.000 jongeren in beweging gebracht om iets goeds te doen. Of het nu gaat om het klimaat, inclusie, eenzaamheid of iets anders. Onze droom is om in 2025 in totaal 1 miljoen jongeren geactiveerd te hebben en Nederland positief te veranderen.

  • Welzijn
  • Kind en gezin
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Educatie

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die event (scholenprogramma kick-off en workshop met jongeren) kan filmen op locatie en deze kan editen tot een aftermovie. Ervaring met camera apparatuur en programma's als Adobe Premiere. Pre: als je een aantal foto’s kan leveren.

Dit project bespaart ons veel geld. En helpt ons enorm om onze droom waar te maken: in 2025 heeft Young Impact 1 miljoen jongeren geactiveerd om een ander te helpen en de wereld positief te veranderen.
Geschreven door Mehdi Du Puy van Young Impact

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 

 

 

Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Als nieuwe scholen die deelnemen aan ons scholenprogramma voor de start van het programma beter snappen wat kick-offs en workshops inhouden, dan worden deze werksessies een stuk effectiever. En de video helpt de docent die het programma leidt om ook andere docenten enthousiast te maken, waardoor meer klassen meedoen. Zo raken we op twee manieren meer jongeren om in actie te komen voor een ander en impact te maken.

Goed om te weten. 

Meer dan 350 scholen in Nederland gebruiken ons Young Impact programma waarin jongeren hun talent ontdekken en in beweging komen om een ander of de wereld te helpen. Daartoe geven onze 60 trainers jongeren dagelijks kick-offs en workshops op scholen.

Nieuwe scholen vinden het moeilijk om zich een beeld te vormen van de werksessies die wij verzorgen. En van wat zij zelf kunnen voorbereiden om er een succes van te maken. Daarom willen we in een korte video laten zien wat er tijdens een kick-off en een workshop gebeurt en waarom het belangrijk is dat er bijvoorbeeld goede ruimtes en audiovisuele middelen zijn.

We hebben al een proef-filmpje gemaakt en getest. Dit werkt goed. Nu willen we het omzetten naar een professionele video die we op grote schaal kunnen inzetten richting docenten op scholen. Er is dus al wat voorbeeld-footage van een kick-off en een workshop, en van een trainer die iets in de camera zegt tegen de docent, maar dit moet nu dus professioneel worden gemaakt.

Young Impact
Young Impact
Willemstraat 26a
4811 AL Breda
https://youngimpact.nl/
Mehdi Du Puy
Mehdi Du PuyHoofd marketing

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

WE START SOMETHING

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf.

Grote impact start met een kleine beweging. Het enige wat ze nodig hebben is een vonk, dat kleine beetje energie dat ambitie en talent in beweging zet.

Wij zijn die vonk, we start something. Wij zijn Young Impact.

Waar ze trots op zijn

  • Meer dan 350 scholen gebruiken ons programma.
  • Ruim 60 vrijwilligers trainen dagelijks jongeren om hun talent te ontdekken en een ander te helpen.
  • De Young Impact Award winnaar, Teun Toebes, wordt nu overal voor gevraagd, ook door Mark Rutte.
  • We vieren voor het vierde jaar op rij Young Impact Day met 10.000 jongeren in de Jaarbeurs.
  • We hebben een ijzersterk én super gezellig team.