ZWRTWT 6Nov LR 28
🌱 Ik wil helpen

Workshop Vloggen

Profiel vrijwilliger

Een professional, bijvoorbeeld vlogger of videograaf, die zijn of haar kennis van videografie kan overbrengen in een workshop of presentatie vorm. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Xtra is een krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties, die zich samen inzet voor mensen die het (even) niet alleen kunnen. Achterstanden leiden tot gezondheidsverschillen. Een groeiend aantal mensen dreigt de regie op hun leven kwijt te raken of komt, zonder ons steuntje in de rug, buitenspel te staan.  • Welzijn
  • Kind en gezin
  • Armoede

Project details

💒 Xtra

⏱️ 3-6 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

💻 Op locatie.

🏁 Starten binnen één maand

Beelden zeggen meer dan woorden! Als onze vrijwilligers aansprekende video's kunnen maken, trekken we meer mensen aan die we kunnen ondersteunen. Dit maakt hun werk in de wijk nog waardevoller!
Els Bleijenberg
Geschreven door Els Bleijenberg van Xtra

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Sommige collega's hebben best aardig ervaring met het maken van filmpjes, voor andere is dit nieuw en onbekend. Ik ervaar een handelingsverlegenheid bij deze collega's. Men heeft zeker behoefte aan mee (meer) kennis en tips en gewoon doen en ervaren.

De inhoud van de sessie.

  • Eén workshop/ kennissessie van 2-3 uur, waarin we een aantal thema's kunnen behandelen binnen videografie.
  • Denk aan thema's als: camerapositie, licht & geluid, video-edit, content & script, etc.
  • Een beknopte wrap-up van de workshop in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Els Bleijenberg
Els Bleijenberg Manager Vrijwilligers

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Xtra
Xtra

De missie van Xtra.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Den Haag

Wij geloven in een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt om mee te (kunnen) doen. Met veel enthousiasme, oprechte betrokkenheid en expertise zetten onze professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen zich in, om de woon- en leefomgeving van inwoners te verbeteren. Onze krachtenbundeling van maatschappelijke organisaties, biedt jongeren, mensen in de bijstand of met een beperking, een steuntje in de rug, wat hen perspectief biedt en helpt om hun eigen talenten en kracht (opnieuw) te ontdekken. We stimuleren innovatie, kennisopbouw en kennisuitwisseling bij onze professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen en waar nodig (en mogelijk) ook extern.

Lees meer