Larm Rmah Aeatunvneik Unsplash

Social Media post templates Canva

Project details

💒 World Vision

🛠️ Grafisch design

⏱️ 4-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven.

 • Ontwikkelingshulp
 • Armoede
 • Mensenrechten

Profiel vrijwilliger

Een designer die een design kan maken in Canva voor Social Media. Bijvoorbeeld voor een Social posts en Instagram Stories.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Door mooie content bereiken we meer jongeren en docenten. Hierdoor kunnen we meer acties starten en meer ondervoede kinderen voorzien van eten.
Geschreven door Evie van Maanen van World Vision

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn druk bezig om onze social te verbeteren en professionaliseren. Een onderdeel hiervan van is de (nieuwe) huisstijl beter doorvoeren op Instagram (in zowel berichten als in stories). Ivm zwangerschapsverlof, is onze nood voor houvast sterk vergroot. De collega's die moeten het overnemen op een laagdrempelige manier; met jouw templates op Canva!

Wat hebben we nodig?

 • Een set aan kant-en-klare templates (met bijvoorbeeld filters, ons logo, typografie) die wij vervolgens makkelijk zelf kunnen inrichten.
 • Een korte uitleg over Canva waarin we de templates willen.
 • Optioneel: mini huisstijl boekje voor stories met daarin een houvast van stijlen van stories en bruikbare terugkomende elementen.
 • Helaas zit er veel tijdsdruk op de opdracht. Als het kan graag uiterlijk opleveren op 2 juni (ivm zwangerschapsverlof).

Wat hebben we al?

 • Huisstijl handboek (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
 • Voorbeelden van posts ter inspiratie.
 • Ideeën voor templates (in Illustrator, maar we willen in Canva werken).
World Vision
World Vision
Utrechtseweg 12
3811 NB Amersfoort
World Vision
Evie van Maanen
Evie van MaanenCoordinator

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. We luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

World Vision werkt in meer dan 100 landen maakt in miljoenen levens een verschil. We bieden hulp aan iedereen, ongeacht religie of overtuiging. Ook werkt World Vision ter plekke met de lokale bevolking, ongeacht religie of overtuiging, omdat we geloven dat juist zij de kracht en motivatie hebben voor het veranderen van de toekomst. En dat zorgt ervoor dat we wereldwijd de meest arme en kwetsbare mensen kunnen helpen.

Waar ze trots op zijn

 • World Vision is al bijna 70 jaar gespecialiseerd in het beschermen van kwetsbare kinderen en mensen in nood.
 • Samen hebben we meer dan 200 miljoen kwetsbare kinderen een beter leven gegeven, door de diepere oorzaken van armoede aan te pakken.

Professionals over World Vision

Maaike 👐 Animatie

Het was fijn samenwerken met World Vision. Het project duurde langer dan dat in eerste instantie de bedoeling was, maar omdat we hier elkaar allebei ruimte in gaven heeft dat gezorgd voor een mooi eindresultaat, waar we allebei blij mee zijn!

Mila 👐 Social Media post templates Canva

Het was een super fijne samenwerking! Ik zou dit zeker nog vaker doen.