Wij1019 & IBuurtBalie-photo

Strategisch advies over Business Model

Profiel vrijwilliger

Een strategische business developer, die als sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als positionering, markt(behoefte), proposities, value proposition, business model canvas, etc.

Ervaring met:

 • Business development

Organisatie in het kort

De BuurtBalie verbindt, brengt in kaart en promoot de bestaande maatschappelijke krachten in de buurt. Wij stimuleren en ondersteunen initiatieven vanuit de buurt. Samen maken we de buurt leuker, socialer, veiliger en duurzamer.

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Educatie
 • Welzijn

Project details

💒 Wij1019 & IBuurtBalie

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise blijven de buurtplatforms bestaan en kunnen we het buurtnetwerk, vraag en aanbod en de activiteiten uit de buurt onder de aandacht brengen van steeds meer buurtbewoners.
Hannah Borgesius
Geschreven door Hannah Borgesius van Wij1019 & IBuurtBalie

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen graag dat zowel Wij1019 als IBuurtBalie kunnen blijven voortbestaan en doorontwikklen. Daarvoor willen wij graag kijken hoe we meer subisdie onafhankelijk kunnen werken en hoe we kunnen samenwerken met andere buurtbalies. Daarnaast willen we graag de lokale mkb en de "nieuwe" bewoners uit de buurt meer bij ons platform betrekken. Genoeg werk aan de winkel dus, maar hoe gaan we dit allemaal realiseren? Denk je met ons mee over welke verdienmodellen we nog meer kunnen inzetten?

Wat hebben we nodig?

 • Het gaat om het uitkristalliseren van een nieuwe propositie. Denk aan onderwerpen als positionering, dienst/product, value proposition, business model canvas (invulling samen te bepalen).
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • Verschillende ideeën voor nieuwe proposities/services.
 • De doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Goed werkende buurtplatforms met trouwe gebruikers
 • Een breed netwerk en verbinding met de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied
 • Een goed gelezen buurtkrant en wekenlijkse nieuwsbrief (per gebied)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Wij1019 & IBuurtBalie
Wij1019 & IBuurtBalie

De missie van Wij1019 & IBuurtBalie.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Liever een goede buur dan een verre vriend wordt er weleens gezegd. Dat vinden wij ook! Wij verbinden buren aan elkaar met onze buurtplatforms waardoor de saamhorigheid wordt vergroot. De buren vinden op het platform bijvoorbeeld activiteiten, waar ze terecht kunnen met een (zorg)vraag, wat de buren verkopen en wat ze kunnen doen om hun straatje groener te maken. Daarmee maken we de buurt leuker, leefbaarder, socialer, veiliger en duurzamer. Wij zijn er door & voor de bewoners!

Lees meer