6c306563-b5ef-4dd2-8836-6ca74c091c0e

Fotoshoot

Organisatie in het kort

Wemos

Via kennisdeling en lobby zetten wij ons in voor structurele verandering voor wereldwijde rechtvaardigheid op het gebied van gezondheid.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Mensenrechten
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Door ons te helpen aan professionele foto's kunnen wij onze lobby voor eerlijk geprijsde medicijnen voor iederéén kracht bijzetten en onze organisatie en ons werk nog beter op de kaart zetten.

Valeria Huisman

Valeria Huisman

Wemos

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Op 14 mei organiseren wij, in het kader van onze campagne voor eerlijk geprijsde medicijnen, een uniek evenement voor leden van de Tweede Kamer. We presenteren 'Monopoly: de medicijn editie' en zullen tegelijkertijd enkele specifieke wensen en verzoeken aan de Kamerleden overhandigen. We zijn van plan dit moment uitgebreid vast te leggen, zodat we de foto's kunnen gebruiken voor onze sociale media, website en andere communicatiematerialen. Dit zal niet alleen op de dag zelf onze lobby versterken, maar ook later dienen als illustratie van onze inzet. Voor meer informatie over deze campagne, bezoek: https://www.wemos.org/medicijnenvooriedereen/.

Hier zijn we naar op zoek

  • Bewerkte foto's van de overhandiging van het monopoly spel in De Tweede Kamer voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • Wij zullen de foto's gebruiken op socials en website om onze boodschap te versterken en onze impact te vergroten
  • Wij zullen dit materiaal ook gebruiken in meer algemene uitingen over het werk dat wij doen (bijv. in algemene presentaties, maar ook tbv fondsenwerving (bij stichtingen/vermogendsfondsen).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Datum: 14 mei in de middag (tijd nog te bevestigen)
  • Locatie waar we foto's kunnen nemen: In Tweede Kamer (vooraf aanmelden met ID is verplicht)
  • Wensen qua beeldmateriaal.

Wemos
Wemos

De missie van Wemos.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Gezondheid is ons meest waardevolle bezit. Ongeacht wie je bent of waar je woont. Er zijn echter grote, vermijdbare verschillen in gezondheid tussen bevolkingsgroepen en delen van de wereld. Internationaal beleid heeft niet altijd de gewenste uitkomsten op nationaal niveau. Er zijn structurele veranderingen nodig om te zorgen dat goede gezondheidszorg wereldwijd en voor iedereen toegankelijk is.

Lees meer

Professionals over Wemos

M. 👐 Probleemanalyse online marketing campagne

305470c3-4624-45d8-b85d-0b0643c48858
💛
rating-stars

"Fijne en duidelijke communicatie, staan open voor feedback en ik kijk terug op een prettige (kortstondige) samenwerking.. "

M.