f1219bff-32c3-4d6b-8474-b5d385899b12

Call: 1 uur advies: Social Media specialist

Organisatie in het kort

Vzw Maison Maurice

De bevolking in Congo lijdt onder het dodelijkste conflict in Afrika die ooit heeft plaatsgevonden. Maison Maurice geeft de meest kwetsbare kinderen in Congo de kansen en basisbehoeften die ze verdienen, waarmee ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Kind en gezin
💛 Armoede

Project details

🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

De vraag

Vzw Maison Maurice streeft ernaar om onze sociale media-aanwezigheid, met name onze Instagram-pagina, te optimaliseren om onze missie effectief te ondersteunen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🌎 Social Media

Extra achtergrondinformatie

Wij zijn op zoek naar een Social Media specialist die ons gedurende een eenmalige consultancy call van een uur kan voorzien van waardevolle feedback en verbeterpunten voor onze Instagram-pagina.

Vzw Maison Maurice
Vzw Maison Maurice

De missie van Vzw Maison Maurice.

🌏Ontwikkelingshulp
🌱 Start-up fase
📍olen

Congo kent sinds de Tweede Wereldoorlog het dodelijkste conflict en de ergste die ooit in Afrika heeft plaatsgevonden. Tot vandaag lijdt de bevolking in het oosten nog altijd onder het geweld, verkrachtingen en afslachtingen door buitenlandse milities en gewapende rebellen. Het is één van de meeste complexe humanitaire situaties ter wereld. Wij creëren een betere en veilige omgeving met meer toekomstmogelijkheden voor de meest kwetsbare kinderen in de stad Kisangani, Congo. We bouwen een liefdevol opvanghuis voor kinderen, werken aan een waterzuiveringsinstallatie voor het hele dorp, leren dorpelingen zelfvoorzienend te worden door agricultuur aan te leren en we bieden gezondheidszorg aan. We doen het allemaal samen met de lokale bevolking.

Lees meer

Professionals over Vzw Maison Maurice

Arie 👐 Video edit

💛
rating-stars

"Christel gaf snelle en duidelijke feedback zodat ik de filmpjes naar wens kon editen."

Arie

Yvonne 👐 Blogs schrijven

b7243d37-d071-4801-b20f-06ca2937a616
💛
rating-stars

"We hebben snel een kennismakingsgesprek gepland. Hierin hebben we onze verwachtingen besproken en ik kon meteen aan de slag."

Yvonne

Sanja 👐 Kerst bedank kaart design

73a26aef-7eb3-4b76-a555-2cd5059b827e
💛
rating-stars

"Christel gaf veel creatieve vrijheid en kon goed sturen op conceptversies. Ik kreeg prachtig materiaal in handen: foto's van hun recente reis vol prachtige kinderen en een kleurrijk logo dat zich moeiteloos liet vertalen in een kerstsfeer."

Sanja

Lisette 👐 Photo editing

63b7373c-447d-4e8f-98f7-722ecc8854e0
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met Christel, er was een duidelijke vraag en alle foto's waren netjes georganiseerd zodat het voor mij makkelijk werken was!"

Lisette

Sophie 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

f314c719-8e19-4075-98fd-199757fb28de
💛
rating-stars

"Het was erg fijn samenwerken met Christel. De communicatie was prettig, de dag content maken samen erg leuk en het is een enorm mooie organisatie."

Sophie

Thijs 👐 Blogs schrijven

3d137cbb-7eab-4d98-b4b9-119d779f4cfa
💛
rating-stars

"De dames van Maison Maurice doen echt alles voor 'hun' kinderen in Congo. Fantastisch om te mogen aanschouwen en alle lof en respect! Fijn dat ik daar een kleine bijdrage aan heb kunnen leveren in de vorm van verschillende blog ideeën, inclusief opzet. "

Thijs