Trevor Cole Cwcaskuhwy0 Unsplash
🚀 Schrijf je in

Adverteren in Google met Google Grants

Wie kan je helpen?

Wouter Stapelkamp
Wouter Stapelkamp
VSO
Weg der Verenigde Naties 1 Weg der Verenigde Naties 1
3527KT Utrecht
VSO
VSO

Waar dragen ze aan bij?

VSO werkt aan een wereld vol gelijke kansen en rechten, waar je wieg ook staat. Door kennis uit te wisselen creëren we beter onderwijs, gezondheidszorg en werk & inkomen.

  • Armoede
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Ontwikkelingshulp

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Ervaring met Google Ads en opzetten/schrijven van Ad campagnes. Benodigde kennis: iemand die ervaring heeft met Google Grants en (Ad) voorwaarden van dit programma.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 20 uur, binnen 2 - 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

🚀 Schrijf je in
VSO is een kleine organisatie waar tijd vaak schaars is maar waar het resultaat van ons werk boekdelen spreekt.
Geschreven door Wouter Stapelkamp van VSO

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Wij merken dat het besteden van een Google Grant en onderhouden van het AdWords account erg tijdsintensief is. Voorheen heeft een externe partij het account een half jaar pro bono onderhouden. Wij zijn opzoek naar iemand die gepast advies kan geven zodat wij met zo weinig werk toch veel resultaat kunnen behalen.

Waarom is dit project van waarde?

We verwachten met SEA te kunnen schalen zodat er meer donaties binnen zullen komen die ons werk mogelijk maken.

VSO
VSO
Weg der Verenigde Naties 1 Weg der Verenigde Naties 1
3527KT Utrecht
VSO
Wouter Stapelkamp
Wouter Stapelkamp

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

VSO brengt mensen met verschillende achtergronden, expertises en ervaringen samen. We werken aan blijvende verandering door kennis en vaardigheden te delen. Wij zijn een internationale ontwikkelingsorganisatie met ruim zestig jaar ervaring en een wereldwijd netwerk. We werken in 23 landen in Afrika en Azië. Onze missie is een eerlijke wereld vol gelijke kansen en rechten, waar je wieg ook staat.

Waar ze trots op zijn

  • VSO werkt aan een eerlijke wereld voor iedereen. Eén miljoen jongeren, vrouwen en mensen met een handicap kregen afgelopen jaar door de toegang tot kennis, zicht op een betere toekomst, zonder armoede. We bereikten 525.000 vrouwen, 660.000 kinderen en 11.000 mensen met een handicap.
  • Het uitgangspunt is dat we werken aan blijvende verbetering. Dit bereiken we doordat de verandering niet van buitenaf opgelegd wordt, maar de lokale bevolking zelf de leiding neemt over hun toekomst. Dat doen we door professionals te mobiliseren en hen te verbinden aan de lokale gemeenschap. Zij wisselen kennis uit en creëren samen beter onderwijs, gezondheidszorg en werk & inkomen. Zo sterven er minder baby’s, volgen meer jongeren een opleiding en vinden meer vrouwen werk. Mede door ons werk zien we mensen die durven opkomen voor hun rechten en ontstaan er inclusieve, veerkrachtige gemeenschappen die overheden durven aan te spreken.
  • De mensen die buitengesloten worden van de samenleving, komen bij VSO op de eerste plek. Zij hebben namelijk de meeste moeite om zelf uit de armoede te komen.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor VSO
Deel op Linkedin