2bdee21a-3d23-4204-81cc-9e444d0092cd

Logo

Organisatie in het kort

Vrijwilligerscentrale Utrecht

We zorgen ervoor dat vrijwilligers aan de slag gaan bij organisaties, dat zij zich d.m.v. workshops en trainingen kunnen ontwikkelen, en dat organisaties goed zijn toegerust om met vrijwilligers te werken. Daarnaast zetten we vrijwilligerswerk continu op de kaart in Utrecht!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw creativiteit kun jij Jong Utrecht, een adviesgroep van enthousiaste jongeren, helpen bij het vinden van hun unieke identiteit door het creëren van een kenmerkend logo.

Niki de Gans

Niki de Gans

Vrijwilligerscentrale Utrecht

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Jong Utrecht, een onderdeel van de Vrijwilligerscentrale Utrecht, verrijkt ons met zowel gevraagd als ongevraagd advies over vrijwilligerswerk. Samen streven we naar een vrijwilligerservaring die zowel de jongeren zelf als anderen inspireert. Om deze groep een sterke, eigen identiteit te geven, willen we, in samenwerking met jou en de jongeren, een onderscheidend logo ontwerpen dat echt bij hen past. Het is essentieel dat de jongeren actief betrokken zijn bij dit project, dus je moet het leuk vinden om met jongeren (16-28) te werken.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een professioneel logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
  • Een frisse blik op onze algemene huisstijl (lettertypes, kleuren, stijlelementen).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een logo kan ontwerpen dat goed aansluit bij de missie, visie en waarden van een organisatie, te gebruiken in print en/of online. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie
🎨 Logo & Huisstijl

Dit hebben we al in huis

  • Onze missie en visie documenten.
  • Een beschrijving van onze doelgroep.
  • Inspiratie in de vorm van logo’s en huisstijlen die bij ons aansluiten.

Vrijwilligerscentrale Utrecht
Vrijwilligerscentrale Utrecht

De missie van Vrijwilligerscentrale Utrecht.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat). De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Lees meer

Professionals over Vrijwilligerscentrale Utrecht

Carijn 👐 Creatief 'social media challenge' concept

💛
rating-stars

"Het was een super leuk project. Ik had de creative vrijheid om samen met een leuk team van VCU een mooie challenge te bedenken inspelend op COVID-19. Geduurdende de challange heel goed en fijn contact met het team op afstand. "

Carijn

Loise 👐 UX Audit

e4ac8c61-7f88-4f3d-8aef-bb16012c5565
💛
rating-stars

"Ontzettend leuke, enthousiaste club. Duidelijk ook gemotiveerd om aan de slag te gaan met het gegeven advies. Super veel energie gekregen van deze opdracht! Zou in de toekomst zonder twijfel weer samenwerken. "

Loise

Nikki 👐 Set-up en training Canva

661fd317-ce7a-4796-9658-ff64879d8b64
💛
rating-stars

"Goede communicatie en er werd actief meegedacht met hoe ik mijn training kon inrichten. Fijn dat ik een bijdrage kon leveren aan deze organisatie!"

Nikki

Lisette 👐 Flyer Redesign

624cd013-ec17-4e87-a13d-2c3fe543eed5
💛
rating-stars

"Het was fijn om met ze samen te werken, fijne duidelijke communicatie en het telefonische contact verliep goed. "

Lisette