281712852 5099566383422431 1871034419263049537 N (1)
🌱 Ik wil helpen

Video groene initiatiefnemers

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Editen

Organisatie in het kort

Samen met partners als de Provincie Noord-Brabant en RegioBank zetten wij programma's op voor 100+ lokale initiatieven die het verschil maken tegen eenzaamheid, voor meer natuur of een gezelligere buurt.

 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Voor je Buurt

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw hulp kunnen we nog meer initiatiefnemers inspireren om te starten met crowdfunden voor hun maatschappelijke of groene initiatief.
Jasmijn Meereboer
Geschreven door Jasmijn Meereboer van Voor je Buurt

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen graag meer initiatiefnemers van maatschappelijke en groene initiatieven inspireren om een crowdfundingcampagne te voeren voor hun initiatief. Dat is namelijk reuze simpel! We willen met een video mensen enthousiasmeren over crowdfunding en tips en inspiratie delen, wat we kunnen inzetten in onze begeleiding, social media en website. Heb jij de skills om een gave video te maken?

Wat hebben we nodig?

 • Het vastleggen van korte interviews met initiatiefnemers van maatschappelijke en groene initiatieven die een crowdfundingcampagne voeren/voerden voor hun initiatief.
 • Een video edit van deze interviews, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
 • In overleg: edits voor meerdere video's die we kunnen inzetten voor verschillende doeleinden

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken.
 • Locatie waar we de video kunnen schieten en de datum: in overleg. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht.
 • Thema's en vragen die je kunt stellen aan de initiatiefnemers
 • Optioneel/in overleg: Een interviewer die vragen stelt aan de relevante personen voor in de video.
Jasmijn Meereboer
Jasmijn Meereboer Project medewerker/coördinator

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Voor je Buurt
Voor je Buurt

De missie van Voor je Buurt.

🙂Welzijn
📍Utrecht

Voor je Buurt wil iedereen in staat stellen om mensen, geld en hulp te mobiliseren om een goed initiatief te realiseren. Daarvoor begeleiden en trainen we initiatiefnemers met het opzetten van een campagne. Zo hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan de realisatie van meer dan 2000 voedselbossen, buurtfestivals, sociale ondernemingen en andere mooie bottom-up projecten op een van onze 12 verschillende platforms (naast voorjebuurt.nl o.a, voorjestadsie.nl en samenvoordebuurt.nl). We werken in opdracht van zo’n 40 overheden, NGO’s, fondsen en bedrijven in Nederland. We adviseren en begeleiden hen met slim inzetten van subsidie, en het versterken van initiatieven. Voor je Buurt is als stichting in 2012 opgericht en heeft een team van 8 medewerkers.

Lees meer

Professionals over Voor je Buurt

Laurens 👐 Kennissessie GDPR en AVG

Laurens
Het is prettig als de directeur van een organisatie (Aster van Tilburg, Voor je buurt) zo betrokken is bij het onderwerp (privacy in dit geval) en er ook veel van af weet. Dat helpt ook enorm bij het onderstrepen van het belang van een kennissessie.

Jorrit 👐 Kennissessie Coachend leidinggeven

Jorrit
Voor je Buurt is een jong, klein team dat staat te springen om impact te maken. De drive is enorm, ik merkte in de workshop dat ze vooruit willen en willen leren om dingen beter te doen.