f5a24bf4-0f43-4ee9-a051-ede894e7a3ad

Infographic

Organisatie in het kort

Voor je Buurt

Samen met partners als de Provincie Noord-Brabant en RegioBank zetten wij programma's op voor 100+ lokale initiatieven die het verschil maken tegen eenzaamheid, voor meer natuur of een gezelligere buurt.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw designskills en inzicht in mensen helpen we samen de inwoners van Utrecht hun ideeën te realiseren voor een nog prachtigere, socialere en duurzamere stad!

Megan Lijnis Huffenreuter

Megan Lijnis Huffenreuter

Voor je Buurt

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Voor ons platform Voor je Stadsie hebben wij een 'routekaart ondersteuning Utrechtse bewonersinitatieven' gemaakt. Deze routekaart is er vooral op gericht op buurtprofessionals. We zoeken nu iemand die ons kan helpen deze routekaart aan te passen voor de buurtbewoners zelf, en dit in een professioneel, doch toegankelijk design te gieten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een creatieve designer die niet alleen een infographic kan ontwerpen, maar ook meedenkt over de invulling en content ervan.
  • Ervaring in grafisch ontwerp en het maken van heldere infographics.
  • Een oog voor detail en liefde voor visuele storytelling.
  • Plezier in het bedenken van content en concepten voor de infographic.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

  • Ervaring met grafisch ontwerp en het creëren van overzichtelijke infographics.
  • Een scherp oog voor detail en een passie voor visuele communicatie.
  • Je vind het leuk mee te denken over de inhoud en het concept van de infographic.
🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Dit hebben we al in huis

  • Informatie, feiten en content voor de infographic.
  • Onze huisstijl, inclusief logo, kleuren en lettertypes.
  • Een omschrijving van onze doelgroep.

Voor je Buurt
Voor je Buurt

De missie van Voor je Buurt.

🙂Welzijn
📍Utrecht

Voor je Buurt wil iedereen in staat stellen om mensen, geld en hulp te mobiliseren om een goed initiatief te realiseren. Daarvoor begeleiden en trainen we initiatiefnemers met het opzetten van een campagne. Zo hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan de realisatie van meer dan 2000 voedselbossen, buurtfestivals, sociale ondernemingen en andere mooie bottom-up projecten op een van onze 12 verschillende platforms (naast voorjebuurt.nl o.a, voorjestadsie.nl en samenvoordebuurt.nl). We werken in opdracht van zo’n 40 overheden, NGO’s, fondsen en bedrijven in Nederland. We adviseren en begeleiden hen met slim inzetten van subsidie, en het versterken van initiatieven. Voor je Buurt is als stichting in 2012 opgericht en heeft een team van 8 medewerkers.

Lees meer

Professionals over Voor je Buurt

Valentijn 👐 Video over wie wij zijn

a72d96c2-28e0-47b6-9d92-13d2fdb2da0c
💛
rating-stars

"Leuk project om voor Voor je Buurt te mogen doen. Heel fijn en lief team! Heldere communicatie en goede samenwerking. Jolien en Ayleen hadden duidelijke wensen, maar stonden ook erg open voor eigen (creatieve) input vanuit mijn kant. Zo hebben we vgm iets tofs kunnen maken, waar we beide enthousiast over zijn! Daarnaast nog twee andere betaalde opdrachten uit deze samenwerking voortgekomen. :) "

Valentijn

Ciska 👐 Social Media post templates

a074583c-eb9b-4978-95fe-a1116d8c0990
💛
rating-stars

"Leuke Stichting met betrokken mensen die het mogelijk maakt om lokale initiatieven te ondersteunen. Een maatschappelijke bijdrage levert en hiermee impact maakt. Ik vond het ontzettend leuk om mijn creatieve skills in te zetten en verschillende templates voor hun nieuwe huisstijl te ontwerpen."

Ciska

Laurens 👐 Kennissessie GDPR en AVG

c7be9d99-a289-4227-a0f9-25a1d3e2176b
💛
rating-stars

"Het is prettig als de directeur van een organisatie (Aster van Tilburg, Voor je buurt) zo betrokken is bij het onderwerp (privacy in dit geval) en er ook veel van af weet. Dat helpt ook enorm bij het onderstrepen van het belang van een kennissessie."

Laurens

Jorrit 👐 Kennissessie Coachend leidinggeven

219cdfa7-5090-4c5c-99e1-bfb89256a983
💛
rating-stars

"Voor je Buurt is een jong, klein team dat staat te springen om impact te maken. De drive is enorm, ik merkte in de workshop dat ze vooruit willen en willen leren om dingen beter te doen. "

Jorrit