401ba173-93e5-4a55-b718-e165c0c45b8a
🌱 Ik wil helpen

Strategische sessies: Partnerships opzetten

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of business developer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) zakelijke propositie thema’s uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Fondsenwerving

Organisatie in het kort

Wij zijn er voor en door Almeerders. Wij zorgen voor verbindingen op het gebied van vrijwillige inzet en ondersteuning bij mantelzorg.

  • Welzijn
  • Kind en gezin
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 VMCA - Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise kunnen we duurzame partnerships opzetten die ervoor zorgen dat er nog meer Almeerse vrijwilligers en mantelzorgers ondersteuning kunnen ontvangen door het nieuwe digitale platform!
Anna van Oorschot
Geschreven door Anna van Oorschot van VMCA - Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In samenwerking met NLvoorElkaar zetten wij een nieuw digitaal platform op, gericht op vrijwillige inzet en mantelzorg. Met dit platform beogen we o.a. dat het laagdrempeliger wordt om je in te zetten voor een ander en zetten we een goede digitale infrastructuur neer om makkelijk naar de juiste hulp te zoeken. We zoeken hulp bij hoe we het beste partnerships kunnen opzetten, zodat zij zich aansluiten als partner op het platform.

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, doelgroepen, boodschap, marketing/promotie plan, funnel, advies voor ondersteunende materialen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
  • Interne organisatie informatie zoals financiën en projectplan zijn beschikbaar. We werken aan een communicatie en PR plan.
  • Op 1 april hebben we een interne strategische sessie waarin we 'de doelen/challenges', 'kansen in de markt' en 'missie en visie' zo helder mogelijk proberen te krijgen.
Anna van Oorschot
Anna van Oorschot

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

VMCA - Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere
VMCA - Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere

De missie van VMCA - Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Almere

De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers. De VMCA is een zelfstandige organisatie die uitgaat van kansen en mogelijkheden voor vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties. De VMCA bevordert sociale cohesie en participatie binnen de Almeerse samenleving. Dit doen we door middel van een diversiteit aan projecten en activiteiten die zich richten op ondersteuning, versterking en stimulering.

Lees meer