c1a419ea-ba7c-4562-a759-0616d29c40f4

UX website Audit

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die onze website kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Daarnaast richten wij ons op voedselzekerheid.

  • Ontwikkelingshulp
  • Kind en gezin
  • Armoede

Project details

💒 Village of Peace

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Dankzij jouw UX expertise kunnen wij beter verbinden met onze website bezoekers zodat we samen met hun nieuwe (hulp)projecten in Afghanistan kunnen realiseren!
Laurens Lagerwerf
Geschreven door Laurens Lagerwerf van Village of Peace

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien een grote kans liggen in het werven van donaties/donateurs via onze website. We hebben naar eigen inzicht de website opgezet en bijbehorende pagina's om voor projecten te doneren. We willen de website heel graag verder optimaliseren voor bezoekers om hun duidelijk te informeren en enthousiast te maken voor onze projecten. Laat jij onze knelpunten zien?

Wat hebben we nodig?

  • Knelpunten binnen onze User Experience, helder in kaart gebracht.
  • Een advies met praktische verbeterpunten waarmee wij het digitale product naar een hoger niveau kunnen tillen (bijvoorbeeld met voorbeelden van best practices of een actielijst in volgorde van urgentie).
  • Een adviesdocument waarin het bovenstaande samenkomt, wat wij intern kunnen gebruiken als leidraad.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroepomschrijving.
  • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met onze website.
  • Inzicht in statistieken van bezoekers.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Village of Peace
Village of Peace

De missie van Village of Peace.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Velserbroek

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Wij bieden geen ontwikkelingshulp, maar gaan uit van sociaal ondernemen. We trainen en coachen Afghanen in het opzetten van projecten. Zo worden de mensen zelf de motor van de verandering.

Lees meer

Professionals over Village of Peace

Evert 👐 UX website Audit

Evert
Ik heb heel prettis samengewerkt met Village of Peace. We hebben goed kunnen bespreken wat het doel van de opdracht was en wat de verwachtingen waren van beide kanten. Ook was het makkelijk om afspraken te maken en om elkaar op de hoogte te houden van de voortgang van het project.

Rob 👐 Website design update met content

Rob
Ik heb een goeie ervaring gehad in mijn samenwerking met Laurens van Village of Peace. De communicatie en feedback was fijn en duidelijk. Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen.

Bertus 👐 Social Media posts ontwerpen

Bertus
Een hele fijne samenwerking waarbij ik Village of Peace heb kunnen helpen bij het optimaal inzetten van social-media posts. Zo kunnen er nog meer mensen het goede doel van Village of Peace gaan ondersteunen.