cde0ff12-890c-4b83-98da-e745a44e399b
🌱 Ik wil helpen

Strategisch Communicatie advies

Profiel vrijwilliger

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Daarnaast richten wij ons op voedselzekerheid.

  • Ontwikkelingshulp
  • Kind en gezin
  • Armoede

Project details

💒 Village of Peace

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Samen kunnen we onze boodschap en communicatie aanscherpen en duidelijker maken wat voor verandering wij bieden voor mensen in Afghanistan, die nu structureel kampen met voedselgebrek.
Laurens Lagerwerf
Geschreven door Laurens Lagerwerf van Village of Peace

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Voedselzekerheid in Afghanistan is niet vanzelfsprekend, duizenden Afghanen kampen structureel met voedseltekort. Onze visie en missie is onveranderd, maar met ons nieuwe beleidsplan hebben we de focus in onze communicatie veranderd naar voedselzekerheid in Afghanistan. Dat betekent dat we onze communicatie hier omheen willen aanpassen, maar we sparren nog met de vraag hoe we onze boodschap daarop het beste kunnen invullen. Wil jij met ons onze kernboodschap aanscherpen en sparren wat we allemaal kunnen vertellen rondom voedselzekerheid in Afghanistan?

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige communicatieactiviteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap en doelgroepen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
Laurens Lagerwerf
Laurens Lagerwerf

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Village of Peace
Village of Peace

De missie van Village of Peace.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Velserbroek

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Wij bieden geen ontwikkelingshulp, maar gaan uit van sociaal ondernemen. We trainen en coachen Afghanen in het opzetten van projecten. Zo worden de mensen zelf de motor van de verandering.

Lees meer

Professionals over Village of Peace

Evert 👐 UX website Audit

Evert
Ik heb heel prettis samengewerkt met Village of Peace. We hebben goed kunnen bespreken wat het doel van de opdracht was en wat de verwachtingen waren van beide kanten. Ook was het makkelijk om afspraken te maken en om elkaar op de hoogte te houden van de voortgang van het project.

Rob 👐 Website design update met content

Rob
Ik heb een goeie ervaring gehad in mijn samenwerking met Laurens van Village of Peace. De communicatie en feedback was fijn en duidelijk. Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen.

Bertus 👐 Social Media posts ontwerpen

Bertus
Een hele fijne samenwerking waarbij ik Village of Peace heb kunnen helpen bij het optimaal inzetten van social-media posts. Zo kunnen er nog meer mensen het goede doel van Village of Peace gaan ondersteunen.