d3ac5304-7c46-43ee-b79a-b9f3029e9d48

Excel dashboard van online inzichten

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer of data specialist die kan helpen met het inzichtelijk maken van data van metingen bij ondervoede kinderen en de normale vorderingen van kinderen en deze kan vertalen naar een dashboard, bij voorkeur Excel.

Ervaring met:

 • Online marketing

Organisatie in het kort

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Daarnaast richten wij ons op voedselzekerheid.

 • Ontwikkelingshulp
 • Kind en gezin
 • Armoede

Project details

💒 Village of Peace

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw hulp kunnen we betere hulp verlenen aan ondervoede kinderen in Afghanistan.
Laurens Lagerwerf
Geschreven door Laurens Lagerwerf van Village of Peace

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We helpen ondervoede kinderen in Afghanistan. Om hen te monitoren willen we ons team ondersteunen met inzichtelijke grafieken om te kijken naar de normale groeicurve en vorderingen van een kind. Deze data willen we in Excel / data studio kunnen presenteren zodat bij een meting direct resultaten kunnen zien en vergelijken. Op basis hiervan kan behandeling/hulp die geboden wordt geëvalueerd worden voor betreffend kind. Bij voorkeur werken we met Excel. Kun jij ons helpen met jouw Excel / data kennis?

Wat hebben we nodig?

 • Een visueel dashboard dat de belangrijkste inzichten op heldere manier laten zien.
 • Data van metingen bij ondervoede kinderen (lengte, gewicht) per meting kunnen bijhouden en op basis van vergelijkbare data tonen in een grafiek.
 • Een tool die ons instaat stelt dit dashboard makkelijk te delen en te presenteren binnen onze organisatie (voorkeur Excel).
 • De Excel sheet willen we zo opstellen het niet stuk kan gaan door verkeerde invoer/gebruik.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een Google Analytics account.
 • Een tag manager, ingericht met doelen.
 • Globale doelen die we op ons dashboard willen.
 • Voorbeeld bestand .

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Village of Peace
Village of Peace

De missie van Village of Peace.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Velserbroek

Wij willen de negatieve spiraal van armoede, geweld en onrecht in Afghanistan helpen doorbreken. Dat doen we door te investeren in de Afghanen zelf, op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Wij bieden geen ontwikkelingshulp, maar gaan uit van sociaal ondernemen. We trainen en coachen Afghanen in het opzetten van projecten. Zo worden de mensen zelf de motor van de verandering.

Lees meer

Professionals over Village of Peace

Evert 👐 UX website Audit

Evert
Ik heb heel prettis samengewerkt met Village of Peace. We hebben goed kunnen bespreken wat het doel van de opdracht was en wat de verwachtingen waren van beide kanten. Ook was het makkelijk om afspraken te maken en om elkaar op de hoogte te houden van de voortgang van het project.