TNI 1

Youtube-kanaal optimaliseren

Profiel vrijwilliger

Een social media specialist met ervaring binnen YouTube en ons kan helpen bij het optimaliseren van ons Youtube kanaal. Kennis over: content tactieken, SEO op YouTube

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Het Transnational Insitute is een internationale denktank. Een netwerk van wetenschappers en activisten, die zich wijdden aan oplossingen voor wereldwijde problemen. Wij staan voor een rechtvaardige, democratische en duurzame planeet.

  • Wetenschap en onderzoek
  • Mensenrechten
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Transnational Institute

⏱️ 10-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Help ons met het beter inrichten van ons Youtube-kanaal, zodat we onze doelgroepen met inspirerende content kunnen bereiken.
Hilde van der Pas
Geschreven door Hilde van der Pas van Transnational Institute

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We produceren verschillende soorten video's maar missen de capaciteit en expertise om deze strategisch in te zetten op YouTube. Momenteel gebruiken we YouTube als een soort video-bibliotheek in plaats van een social platform, terwijl we wel 4K abonnees hebben. We zoeken jouw YouTube kennis om ons advies te geven in het verbeteren van de bestaande content op ons YouTube kanaal en vervolgens kan ondersteunen bij het uitvoeren van de next steps. Weet jij hoe we onze bestaande content beter kunnen inzetten en ons kanaal kunnen laten schijnen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van ons huidig YouTube kanaal (de knel- en verbeterpunten).
  • 1 á 2 sessies waar we kunnen sparren over een aantal onderwerpen: professionaliseren van ons Youtube-kanaal, hoofd- en kanaalafbeelding, URL, tone of voice, doelgroepen, structureren van afspeellijsten en video's, ect.
  • Ondersteuning bij de uitvoer van de next steps zoals: optimaliseren, teksten, indeling etc.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Ons kanaal: https://www.youtube.com/c/TransnationalInst
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Transnational Institute
Transnational Institute

De missie van Transnational Institute.

🧬Wetenschap en onderzoek
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

In de jaren ‘70 kwamen grote denkers en activisten uit de hele wereld samen om het Transnational Insitute op te zetten. Bijna 50 jaar later werken we nog steeds samen met de meest authentieke en vooruitstrevende mensen uit ieder continent. We werken aan oplossingen voor de meest cruciale mondiale vraagstukken (de klimaatcrisis, mensenrechten, grensbeleid), waarbij de mens centraal staat.

Lees meer