Vitrine (1)
🚀 Schrijf je in

Business model strategie sessies

Wie kan je helpen?

jolanda kirpensteijn
jolanda kirpensteijn
TEX
Pampuslaan 501
1086XR Amsterdam
TEX
TEX

Waar dragen ze aan bij?

We laten mensen(vrouwen) opbloeien. We inspireren en verbinden buurgenoten om inclusief en duurzaam te handelen.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een strategische business developer, die als ervaren als sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als positionering, markt(behoefte), proposities, value proposition, business model canvas, etc.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 5 tot 10 uur, binnen 2 - 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
TEX inspireert en verbindt mensen, zodat ze opbloeien, hun plek in de maatschappij innemen en duurzamer en inclusiever worden. En.. we maken hele mooie tassen.
Geschreven door jolanda kirpensteijn van TEX

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

We zouden graag opschalen, zodat we een twee vaste dagen open kunnen gaan (4 lesblokken) en eventueel zelfs meer dagen. Dat betekent dat we mensen zouden willen betalen zodat we meer bestendigheid hebben. Ook het empowerment/loopbaan stuk willen we graag uitbouwen: verbinden met social impact Bonds? Werkgelegenheids subsidies? We zoeken nog naar een formule die recht doet aan die combinatie, misschien wel gelinkt aan de betekenis economie? We zoeken ook partners waar we mee zouden kunnen samen werken.

Waarom is dit project van waarde?

We missen de expertise om dit prachtige initiatief financieel duurzaam te maken. We zijn zowel een sociaal als duurzaam initiatief. We maken prachtige tassen, maar omdat we geen targets hebben (zoals bij een sociale werkvoorziening) zal het niet winstgevend worden. Wat en hoe we doen is een statement op zichzelf. Tja... hoe maken we hier nu een verdienmodel op?

jolanda kirpensteijn
jolanda kirpensteijn

Meer weten?

TEX
Pampuslaan 501
1086XR Amsterdam
TEX
jolanda kirpensteijn
jolanda kirpensteijn

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

TEX is een creatieve werkplaats waar mensen met plezier samen komen, nieuwe vrienden maken, nieuwe (sociale en creatieve ) vaardigheden leren, opbloeien. We maken van 'afval' prachtige dingen. We halen mensen uit hun isolement, bouwen aan zelfvertrouwen, zodat ze weer op de arbeidsmarkt actief worden of een zin krijgen om mee te doen in de samenleving. Met onze workshops verbinden we verschillende sociale groepen in de buurt. Onze producten met een verhaal inspireren tot duurzaam en inclusief handelen.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben van onze kale kelder een prachtige ontmoetingsplek gemaakt.
  • De werkplaats is door vrouwen opgezet
  • We maken prachtige, duurzame tassen met een verhaal van oud reclamemateriaal van Rijksmuseum, museum Jan en het Tropenmuseum en de Noord/Zuidlijn.
  • De tassen zijn jaloersmakend mooi. En van elke tas is er maar eentje...dus
  • We hebben met buurtgenoten en nieuwkomers een enorm wandkleed gemaakt met als thema THUIS, dat we geexposeerd hebben in het stadsdeel kantoor.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor TEX
Deel op Linkedin