IMG 16282

User Experience Coaching

Profiel vrijwilliger

Een UX-Professional met ervaring binnen het vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

Takecarebnb brengt statushouders in contact met gastgezinnen die hun huis drie maanden openstellen voor een vluchteling. Wanneer mensen met elkaar in contact komen, verdwijnt angst en ontstaat wederzijds begrip. Samen leren door logeren!

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Welzijn

Project details

💒 Takecarebnb

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

We missen de expertise om onze website en funnels beter in te richten, help jij ons dit verbeteren om meer statushouders kennis te laten maken met de Nederlandse samenleving?
Lilly Wiggers
Geschreven door Lilly Wiggers van Takecarebnb

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Takecarebnb is flink aan het groeien, om statushouders en Nederlandse gastgezinnen te matchen. Uiteraard is het voor ons belangrijk dat deze makkelijk te gebruiken is, en dat de site goed gericht is op onze doelgroepen. Hier lopen we tegen een aantal knelpunten aan, waar we jou kennis goed voor kunnen gebruiken. Als kleine organisatie willen we onze funnels begrijpen. We zijn dus nog aan het begin van dit project.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Takecarebnb
Takecarebnb

De missie van Takecarebnb.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Een statushouder is een vluchteling die een status heeft toegekend gekregen en in Nederland mag blijven. Totdat een huis gevonden is, blijft hij/zij wonen in een asielzoekerscentrum (AZC). Op dit moment wachten duizenden statushouders op een woning. De vrijwilligers van Takecarebnb brengen gastgezinnen en gasten (vluchtelingen met een verblijfsstatus) met elkaar in contact via een zorgvuldig matchingsproces.

Lees meer

Professionals over Takecarebnb

Julian 👐 User Experience Coaching

Julian
Leuke en leergierige organisatie, die een belangrijk probleem op een menselijke manier aanpakken! Staat erg open voor feedback en nemen je serieus. We blijven in contact :)

Gino 👐 Wervingscampagne + uitwerking

Gino
Het was een fijne samenwerking en we hebben met elkaar wat moois weten neer te zetten. Ik wens ze veel goeds!