Ehimetalor Akhere Unuabona 72Dordfx Lo Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Toffe webteksten schrijven

Profiel vrijwilliger

Een ervaren copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten in het Engels voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Het bevorderen van anti-racisme en sociale - en economische rechtvaardigheid door gemeenschapsgestuurde strategische procedures.

  • Mensenrechten
  • Armoede
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Systemic Justice

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Wij voeren strategische rechtszaken voor anti-racisme, sociale- en economische gelijkheid Met jouw hulp kunnen we laten zien waar we voor staan en hoe we voor sociale rechtvaardigheid vechten.
Nani Jansen Reventlow
Geschreven door Nani Jansen Reventlow van Systemic Justice

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen de capaciteit om pakkende website teksten te schrijven die mogelijke partners en donoren meer vertellen over waar we aan werken (anti-racisme en sociale- en economische gelijkheid) en wat onze werkwijze is (strategisch procederen). Om ervoor te zorgen dat bezoekers een beter beeld kunnen vormen van waar wij voor staan, zouden we graag onze huidige website content uitbouwen.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • De voertaal van onze organisatie is Engels.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).
Nani Jansen Reventlow
Nani Jansen Reventlow

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Systemic Justice
Systemic Justice

De missie van Systemic Justice.

🕊Mensenrechten
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Systemic Justice wil de beperkte wijze waarop het recht werkt voor gemeenschappen die zich inzetten voor anti-racisme en sociale- en economische rechtvaardigheid radicaal veranderen. Met behulp van expertise en community building vergroot Systemic Justice het vermogen van maatschappelijke organisaties en bewegingen om strategische procedures in te zetten in hun campagnes voor verandering.

Lees meer

Professionals over Systemic Justice

Giorgio 👐 UX Audit

Giorgio
Het was erg fijn om samen te werken met Systemic Justice. Die communicatie verliep soepel en de meetings waren inspirerend en leuk!