Ehimetalor Akhere Unuabona 72Dordfx Lo Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Advies over PR plan

Profiel vrijwilliger

Een MarCom of PR specialist, die kan meedenken over bepaalde strategische PR thema's zoals doelgroep en media. Benodigd: ervaring met zaken als doelgroep & media, PR content, PR kalender en persbericht.

Ervaring met:

 • Communicatie

Organisatie in het kort

Het bevorderen van anti-racisme en sociale - en economische rechtvaardigheid door gemeenschapsgestuurde strategische procedures.

 • Mensenrechten
 • Armoede
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Systemic Justice

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met een duidelijk PR-plan kunnen we onze organisatie op de kaart zetten, waardoor onze missie beter wordt begrepen en uitgevoerd!
Dunya Kamal
Geschreven door Dunya Kamal van Systemic Justice

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Systemic Justice zet zich op een unieke manier in voor sociale rechtvaardigheid, samen met communities in heel Europa. We hebben heel wat kennis over waarom het belangrijk is om juist nu voor rechtvaardigheid te strijden. Het wordt tijd dat we dit ook gaan linken aan PR activiteiten. Aankomende maand lanceren we een belangrijk rapport die we groots willen verspreiden aan een breed publiek. Help jij ons dit rapport in de spotlight te zetten?

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van ons huidige PR plan of -activiteiten.
 • 1 tot 3 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelgroep & media, PR middelen en -kalender, content ect.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een idee van het onderwerp of verhaal dat wij willen verspreiden in de media.
 • Missie en visie.
 • De doelgroepen die we willen bereiken.
 • Belangrijke mijlpalen voor in de PR kalender.
 • Open to Dutch and English speaking candidates :), the main communication language is English.
Dunya Kamal
Dunya Kamal Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Systemic Justice
Systemic Justice

De missie van Systemic Justice.

🕊Mensenrechten
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Systemic Justice wil de beperkte wijze waarop het recht werkt voor gemeenschappen die zich inzetten voor anti-racisme en sociale- en economische rechtvaardigheid radicaal veranderen. Met behulp van expertise en community building vergroot Systemic Justice het vermogen van maatschappelijke organisaties en bewegingen om strategische procedures in te zetten in hun campagnes voor verandering.

Lees meer

Professionals over Systemic Justice

Tom 👐 Social Media post templates

Tom
De samenwerking met Systemic Justice was fijn omdat snelle communicatie mogelijk was. Vragen werden bijna direct beantwoordt en de uitleg was altijd helder.

Giorgio 👐 UX Audit

Giorgio
Het was erg fijn om samen te werken met Systemic Justice. Die communicatie verliep soepel en de meetings waren inspirerend en leuk!

Harmen 👐 UX Audit

Harmen
This organisation was good to work with and the have a wonderful mission and the communcation was professional and warm.

Martijn 👐 SEO Audit

Martijn
Het was superleuk samenwerken met Nani! Ze goed wat ze wil, maar staat ook open voor suggesties en andere ideeën. Dat helpt enorm om het beste uit elkaars tijd en energie te halen.