Social Media - Vrijwilliger(Tijdelijk)
5745c897-c90e-4301-ad68-a08a7599907e

Social Media posts

Project details

💒 Sympany

🛠️ Social Media

⏱️ 20-40 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

Wij geven jaarlijks ruim 20 miljoen kilogram kleding een nieuwe bestemming. Hiermee besparen we 29mln kg CO2.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Innovatie

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die goed geschreven en aansprekende Social Media posts voor ons kan creëren, plaatsen en beheren. Benodigd: ervaring met het beheren van Social Media accounts voor organisaties.

Beeld je is 24 miljoen kilo textiel in? Dat is wat er jaarlijks bij ons binnenkomt. Dit kun je niet beschrijven, net zoals wat er allemaal mee gebeurd. Dit moet je zien; met beelden via social media!
Wouter Reedijk
Geschreven door Wouter Reedijk van Sympany

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Social media is snel, maar ons verhaal is soms lang en ingewikkeld. daarom willen we dit met korte social media posts vertellen om het publiek mee te krijgen in het verhaal en te inspireren om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het verhaal draait om wat er allemaal gebeurd met 24 miljoen kilo aan textiel per jaar.

Wat hebben we nodig?

  • Korte, bij voorkeur bewegende, social media posts. Social 'snacks' die ons merk uitdragen en verhaal vertellen.

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie social media account
  • Een social media strategie.
  • Missie en visie document.
  • Huisstijl document
Sympany
Sympany

De missie van Sympany.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Sympany is één van de grootste textielinzamelaars van Nederland. Wij werken aan een circulaire textielketen omdat we willen bijdragen aan een duurzame wereld met behoud van grondstoffen. We verkopen wat herdraagbaar is. En recyclen wat overblijft. Ons doel is om al het ingezamelde textiel een nieuwe bestemming te geven. Help jij ons bij het bereiken van deze missie?

Lees meer

Professionals over Sympany

Myrthe 👐 Brochure design

Myrthe
Prettige samenwerking, fijne, duidelijke communicatie.

Reggy 👐 Fotoshoot op locatie

Reggy
Sympany was op zoek naar nieuwe beelden om het verhaal van het proces verder te kunnen ondersteunen. Sanne had al goed voor ogen hoe deze beelden er uit zouden moeten komen te zien. De uitdaging zat \'m vooral in het aantrekkelijk maken van de beelden in een omgeving die vrij industrieel en stoffig kan zijn. Door met name te kiezen voor detail foto\'s hebben we naar mijn mening een mooi eindresultaat neergezet! Sanne had alles tot in de puntjes geregeld, waardoor ik mijn werk goed kon uitvoeren. Fijne samenwerking en ik hoop dat ze geholpen zijn met de beelden die ik voor ze heb gemaakt!

Audrey 👐 Logo

Audrey
Van eerste Zoom-gesprek tot mailwisseling, het contact met Sympany ging soepel en snel. Ze weten wat ze willen en staan tegelijkertijd open voor nieuwe ideeën.